Follow us

Ο Λευτέρης Πετρούνιας για την επίμαχη δήλωσή του | "Όποιος με γνωρίζει έστω και λίγο ως άνθρωπο..."

"Δώσαμε πολύ περισσότερη σημασία από ό,τι θα έπρεπε".

MissBloom TEAM
Πετρούνιας Μιλλούση NDP

Στο "Πρωινό" βρέθηκε καλεσμένος ο Λευτέρης Πετρούνιας στις 31 Δεκεμβρίου. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και για τη δήλωσή του σχετικά με το κίνημα #Metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του αθλητισμού, που είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και σάλο εντός και εκτός social media.

Εκείνος είπε:

"Εγώ αντιλήφθηκα την ίδια στιγμή ότι ήταν λίγο πιο έντονο. Διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος με γνωρίζει έστω και λίγο ως άνθρωπο, θα γνωρίζει το ότι είμαι πάντα μπροστά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οποιαδήποτε ευπαθή κοινωνικά ομάδα.

Πέραν του ότι ζήτησα με όλη μου την καρδιά συγγνώμη, σαφώς είμαι κατά της βίας, οποιασδήποτε μορφής. Δώσαμε πολύ περισσότερη σημασία από ό,τι θα έπρεπε σε αυτό το λάθος σε σύγκριση με το πόσο δίπλα είμαι σε οτιδήποτε συμβαίνει.

Γνωρίζετε πολύ καλά τι μπορεί να συμβαίνει στα social media, έχετε τριβή με τα social media. Δέχτηκα την κριτική, αναγνωρίζοντας το λάθος όπως ακούστηκε. Καλώς τη δέχτηκα. Όταν βγαίνεις και λες κάτι δημόσια, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς και τις αντιδράσεις. Βέβαια δεν μπορώ να δεχτώ και με ενόχλησε ότι έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου, ενός και δύο χρονών. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.

Θες να κρίνεις αυτό που είπα; Το δέχομαι, καλώς. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι μπορείς χωρίς να με γνωρίζεις, χωρίς να γνωρίζεις την οικογένειά μου και να κάτσεις και να με κράξεις τόσο άδικα με κατάρες.

Θυμίζουμε ότι οι επίμαχες δηλώσεις του ήταν οι ακόλουθες:

Ο πρωταθλητισμός είναι ένας σκληρός κλάδος, από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν… εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει – σε εισαγωγικά – τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους υλοποιήσει να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο….

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ