#couplegoals | Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής υποδέχτηκαν αγκαλιά το 2022

"Το σπίτι που με χώρεσε ολόκληρη και με έκανε να νιώθω ασφαλής… είσαι εσύ"

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Το 2021 ολοκληρώθηκε με τον ομορφότερο τρόπο για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή, αφού οι δυο τους αποχαιρέτησαν τον χρόνο αγκαλιά. Το ζευγάρι είναι μαζί τον τελευταίο χρόνο, ενώ πριν λίγους μήνες έγιναν Instagram official όταν η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στον λογαριασμό της μία κοινή τους φωτογραφία.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η επιχειρηματίας και influencer μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο, ενώ χάρισε στους followers της μία από τις ομορφότερες ευχές. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία με την ίδια και τον σύντροφο της, Ίαν Στρατή να είναι αγκαλιά, φορώντας τις πιτζάμες τους.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε "Τόσες μετακομίσεις σε τούτη την ζωή για να μου μάθει το 2021 ότι το σπίτι που με χώρεσε ολόκληρη και με έκανε να νιώθω ασφαλής… είσαι εσύ ♥️ • να έχει το 2022 ένα ζεστό "σπίτι" για ολ@ σας. Ο,τι κι αν σημαίνει, ο,τι κι αν συμβολίζει. Ο,τι κι αν χρειάζεστε, να βρεθεί την καινούργια χρονιά, εύκολα στο δρόμο σας αγαπημένοι μου άνθρωποι ✨".

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη