Follow us

Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης | Καλωσορίζουν το 2022 και δείχνουν για πρώτη φορά τα πρόσωπα των παιδιών τους

Η οικογενειακή φωτογραφία που ενθουσίασε τους fans του ζευγαριού.

sakis tanimanidis NDP Photo Agency

Μπορεί το 2021 να ήταν πολύ πολύ ιδιαίτερη χρονιά για τους περισσότερους, ωστόσο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα τη θυμούνται για πάντα. Ο λόγος είναι πως ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κόρες τους, Φιλίππα και Αριάνα.

Το ζευγάρι που είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media και κυρίως στο Instagram μοιραζόταν συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα μαζί με τις κόρες τους χωρίς ωστόσο να έχουν δείξει τα πρόσωπα τους.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μία άκρως εορταστική και πολύ τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία, στην οποία φαίνονται για πρώτη φορά τα πρόσωπα των δύο μικρών κοριτσιών.

Τα #tanimanidakia όπως και οι γονείς τους φορούν σκούφους του Άγιου Βασίλη και ποζάρουν μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη Χριστίνα Μπόμπα να γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης "Από τη Φιλίππα, την Αριάνα, τη μαμά και τον μπαμπά ευχές για ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο 2022… με ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα!
Σας αγαπάμε πολύ ♥️".

Η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 170 χιλιάδες likes ενώ τόσο οι φίλοι όσο και οι fans του ζευγαριού σχολιάζουν πως το ένα κοριτσάκι μοιάζει πολύ στη Χριστίνα Μπόμπα και το άλλο στον Σάκη Τανιμανίδη.

Η ανάρτηση στο Instagram

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ