Follow us

H Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για την απώλεια της μητέρας της: "Δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές"

Μπέττυ Μαγγίρα NDP Photo Agency

Λίγο πριν την εκπνοή του 2021, η Μπέττυ Μαγγίρα και η οικογένεια της ήρθαν αντιμέτωποι με μία σημαντική απώλεια, αφού έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για αυτό το τόσο δυσάρεστο γεγονός στο περιοδικό Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου για την απώλεια της μητέρας της.

Οι δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα

Μέσα στο 2021, είχε μια μεγάλη απώλεια, αυτής της μητέρας σου. Αν θες, μου μιλάς για αυτό, αν δεν θες το κατανοώ, είναι πολύ νωπό…

Μεγάλη απώλεια. Είναι σαν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Η μάνα σου είναι αυτή που σε έφερε στον κόσμο. Η μήτρα. Προσπαθώ να είμαι θετική και χαρούμενη στην εκπομπή γιατί έτσι πρέπει και ξεχνιέμαι, θα σου έλεγα με την δουλειά μου, την εργασιοθεραπεία αλλά το πως βιώνω εγώ όλη αυτήν την απώλεια το ξέρει μόνο το σπίτι μου.

Προσπαθώ στην εκπομπή, αν αναφερθεί κάτι και θυμηθώ την μάνα μου, να διακόψω ένα δάκρυ που έρχεται στα μάτια μου. Η πρώτη ημέρα μετά την απώλεια στην δουλειά ήταν πολύ δύσκολη, δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές. Πρέπει να συγκρατηθώ στον φακό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ