Follow us

Δέσποινα Βανδή | Εμφανίστηκε στο J2US μέσω ζωντανής σύνδεσης -Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε θετική στον κορονοϊό πριν κάποιες ημέρες.

desp1navandi Instagram @desp1navandi

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε πριν κάποιες ημέρες πως είναι θετική στον κορονοϊό. Αυτό είχε ως συνέπεια να βρίσκεται σε καραντίνα και να μη μπορεί να βρίσκεται στον τελικό του Just the 2 of Us.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε στην έναρξη του μουσικού σόου, ο Νίκος Κοκλώνης, η Δέσποινα Βανδή θα ήταν στο πλευρό των φιναλίστ μέσω ζωντανής σύνδεσης. Η ερμηνεύτρια εμφανίστηκε μέσω skype και βαθμολόγησε κανονικά τα ζευγάρια του τειλικού.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε και για την κατάσταση της υγεία της.Συγκεκριμένα, δήλωσε πως "Καλή χρονιάς όλο τον κόσμο. Ζηλεύω πάρα πολύ που δεν βρίσκομαι μαζί σας στον τελικό. Βλέπω την Μπακοδήμου που ροκάνιζε τη θέση μου όλα αυτά τα χρόνια τελικά τα κατάφερε. Βίκυ και Σταμάτη το νου σας. Πολύ περίεργο είναι αυτό. Είναι πολύ περίεργο, αλλά προέχει η υγεία. Θα μπορούσα σήμερα που είναι η πέμπτη ημέρα να είμαι κοντά σας, αλλά είπαμε να μην το ρισκάρουμε. Να κρατήσουμε τις 10 ημέρες. Θα σας θαυμάσω από εδώ. Θα δω πως θα τα πείτε, αν είστε καλοί, θα βαθμολογήσω και εσάς".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ