Follow us

Celebrity News | Έσπασε" on camera ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο στο Survivor και όλα τα νέα

Η αναφορά της Βρισηίδας Ανδριώτου στην "πρώην κολλητή της", ο Tάσος Παλαντζίδης για το #ΜeToo και τη συνεργασία του με όσους κατηγορούνται, η αναφορά πρώην μοντέλου για μια περιπέτεια υγείας του Ντίνου Καρύδη και η αποκάλυψη της Έλενας Ασημακοπούλου πως η οικογένειά της είναι θετική στον κορονοϊό.

MissBloom TEAM
Celebrity News

"Survivor" | "Έσπασε" on camera ο Θανάσης Βισκαδουράκης - Τι συνέβη;

Celebrity News | Έσπασε" on camera ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο στο Survivor και όλα τα νέα

Οι "Survivors" βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά από τις οικογένειές τους και αυτό φαίνεται πως έχει επηρεάσει τον Θανάση Βισκαδουράκη. Ο ηθοποιός λύγισε στην κάμερα μιλώντας για τον γιο του. Ο μικρός του έχει τα γενέθλιά του και για πρώτη φορά δεν μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό του.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

"Survivor" | Η αναφορά της Βρισηίδας Ανδριώτου στην "πρώην κολλητή της"

Βρισηίδας Ανδριώτου

Τα παιχνίδια του νησιού ξεκίνησαν στο "Survivor".Όταν ήρθε η σειρά της Βρισήιδας Ανδριώτου να αγωνιστεί απέναντι στον Θανάση Μπέλλο, η Ιωάννα Τούνη μπήκε στην κουβέντα τους.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

"Survivor" | Μεγάλο ντέρμπι για το έπαθλο! Αυτή η ομάδα κατάφερε να επικρατήσει

Survivor

Ο σημερινός στίβος μάχης του "Survivor" ήταν άκρως απαιτητικός και τόσο η μπλε όσο και η κόκκινη ομάδα έβαλαν τα δυνατά τους για την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου, τη μάσκα, το καμάκι και τα βατραχοπέδιλα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην εξερεύνυση του βυθού και την ανέυρεση τροφής.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Tάσος Παλαντζίδης: "Όταν ένας έμπειρος ηθοποιός το λέει μετά από πολλά χρόνια, δεν είναι έντιμο για αυτόν"

Παλατζίδης

Στην κάμερα της εκπομπής "OPEN WEEKEND" με την Ελένη Τσολάκη μίλησε ο Τάσος Παλαντζίδης που αποχώρησε πρόσφατα από το DWTS. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το σόου χορού του STAR, την σκληρή δουλειά που χρειάστηκε να καταβάλει αλλά και για το #ΜeToo και τη συνεργασία του με όσους κατηγορούνται.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

"Υπήρχε περίπτωση ο Ντίνος Καρύδης να τελευτήσει στα χέρια μου"

καρυδη

Η Γωγώ Ατζολετάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο". Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα καλλιστεία, την κόρη της ενώ θέλησε να κάνει και μερικές αποκαλύψεις με πρωταγωνιστή τον Ντίνο Καρύδη.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Έλενα Ασημακοπούλου & Μπρούνο Τσιρίλο | Όλη η οικογένεια θετική στον κορονοϊό - Το μήνυμα της ηθοποιού

ασημακοπούλου

Ούτε η οικογένεια της Έλενας Ασημακοπούλου ξέφυγε από την έξαρση της πανδημίας στη χώρα μας. Η ηθοποιός γνωστοποίησε πως η ίδια, ο σύζυγός της Μπρούνο Τσιρίλο αλλά και η κόρη τους βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Η λαμπερή ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί κάποιες πτυχές της κατάστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ