Χριστίνα Μπόμπα | Τι απαντάει σε όλους εκείνους που την κατηγορούν για υπερέκθεση στα social media

"Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media".

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Για τη Χριστίνα Μπόμπα τα social media, εκτός από εργαλείο δουλειάς, έχουν γίνει τρόπος ζωής, καθώς έτσι μπορεί να επικοινωνεί με όλους τους φαν της και όλους εκείνους που δεν θα μπορούσαν να την προσεγγίσουν σε άλλη περίπτωση. Είναι αρκετά σύνηθες για την ίδια και τον σύζυγό της και παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη, να μοιράζονται με τους followers τους τις πιο προσωπικές τους στιγμές, γεγονός πως έχει ενοχλήσει αρκετούς, οι οποίοι κατηγορούν το ζευγάρι για υπερβολική προβολή και υπερέκθεση στο διαδίκτυο.

Διάβασε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη | "Κάποιους δεν τους αναγνώρισα από τα φίλτρα"

Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας της από τα τηλεοπτικά, η Χριστίνα Μπόμπα εμφανίστηκε στην εκπομπή "Το Πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων απάντησε στο ερώτημα του τι απαντά σε όλους εκείνους που την κρίνουν σχετικά με τη δραστηριότητά της στα social media.

Αρχικά, η ίδια μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα και το πώς άλλαξε η ζωή της με τον ερχομό της Φιλίππα και της Αριάνα, όσο και για το νέο σπίτι στο οποίο μετακόμισαν, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Εκείνο, όμως, που είχε τεράστιο ενδιαφέρον ήταν η απάντησή της στα άτομα που την κατηγορούν ότι υπερπροβάλλει την προσωπική της ζωή στο Instagram.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα, "σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον… Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους… Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό".

Επιπλέον εξήγησε για ποιον λόγο τα μωρά της εμφανίζονται συχνά στα στόρι της και γενικότερα στα social media, λέγοντας πως "όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί. Τώρα πια γυναίκες που είναι αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουν… Ανάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη".

Στο συμπέρασμα που κατέληξε, πάντως, είναι πως και εκείνη αλλά και ο σύζυγός της είναι πολύ ανοιχτοί άνθρωποι, γι΄αυτό και μοιράζονται τις χαρές και τις λύπες τους με το κοινό.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης: