Follow us

Χαμός στο twitter με την εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη στο εορταστικό επεισόδιο των "Απαράδεκτων"

Αποδοκιμασίες και έντονα σχόλια των χρηστών στο twitter προκάλεσε η προβολή μιας σκηνής με τον Πέτρο Φιλιππίδη, στο εορταστικό επεισόδιο των "Απαράδεκτων".

MissBloom TEAM
Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Το εορταστικό επεισόδιο των "Απαράδεκτων" την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, που προβλήθηκε σε επανάληψη από το Mega, τριάντα χρόνια μετά την πρώτη του προβολή, αποτέλεσε ένα από τα αντικείμενα συζήτησης των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το βράδυ της αλλαγής του χρόνου.

Και μπορεί ο Βλάσης, ο Γιάννης, ο Σπύρος και η Δήμητρα να "ξύπνησαν" σε πάρα πολλούς αναμνήσεις από το παρελθόν, όμως μια σκηνή με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη, να υποκρίνονται τους αστυνομικούς οι οποίοι πήγαν να κάνουν συστάσεις στους τέσσερις φίλους για "διατάραξη κοινής ησυχίας" προκάλεσε σάλο στα social media.

Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι αποδοκίμασαν την επιλογή του καναλιού να προβάλει την επίμαχη σκηνή, παρά το γεγονός ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Ναυπλίου, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και μία απόπειρα βιασμού.

Υπήρξαν όμως και χρήστες του διαδικτυού οι οποίοι δικαιολόγησαν το "Μεγάλο Κανάλι" λέγοντας ότι απλώς επρόκειτο για ένα εορταστικό επεισόδιο το οποίο γυρίστηκε τριάντα χρόνια πριν και είναι άδικη η κριτική που ασκείται στους υπευθύνους του τηλεοπτικού σταθμού.

Περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ