Follow us

Baby Boom! Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έγινε ξανά μπαμπάς - Το όνομα της κόρης του και τα τρυφερά λόγια

"Δεν είναι η πιο εύκολη διαδικασία μιας γυναίκας η εγκυμοσύνη, αλλά με την αγάπη και την υπομονή όλα ξεπερνιούνται".

Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ελένη Τσιριγκάκη NDP

Παρά τη δύσκολη εγκυμοσύνη που η σύζυγος του Γρηγόρη Μπιθικώτση είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Τσιριγκάκη καλωσόρισε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το πρωί της Δευτέρας, με τον τραγουδιστή και την υπόλοιπη οικογένεια να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Διάβασε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα | Τι απαντάει σε όλους εκείνους που την κατηγορούν για υπερέκθεση στα social media

Ο ευτυχής μπαμπάς δήλωσε στην κάμερα του Happy Day πως "δεν είναι η πιο εύκολη διαδικασία μιας γυναίκας η εγκυμοσύνη, αλλά με την αγάπη και την υπομονή όλα ξεπερνιούνται. Μέσα από όλο αυτό έμαθα κι εγώ πολλά πράγματα. Ήμουν δίπλα της οπότε ήταν ένα μάθημα για μένα. Δόξα τω Θεό όλα πάνε πολύ καλά".

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης είχε μοιραστεί πριν από λίγο καιρό την επιθυμία του να ονομάσει το παιδί του σε περίπτωση που ήταν κορίτσι, Μεταξία, στη μνήμη της μητέρας του και να που η ευχή του πραγματοποιήθηκε. "Εκτός από τον Γρηγόρη θα έχουμε και τη Μεταξία μας, θα ακούγονται και πάλι τα δύο ονόματα στο σπίτι. Τα παιδιά είναι ευλογία. Ο Γρηγόρης ανυπομονεί για τη μικρή του αδερφή. Μας λέει ότι θα γίνει ο αυστηρός μεγάλος αδερφός" είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό ο γιος του θρυλικού τραγουδιστή.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης εκτός από την κόρη του που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες ώρες, έχει ακόμα έναν γιο από τον πρώτο του γάμου. Για όποιον δε θυμάται, ο γάμος του με την Ελένη Τσιριγκάκη πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στη Μύκονο, αφού το ζευγάρι λόγω κορονοϊού είχε αναβάλλει δύο φορές την τελετή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ