Follow us

Survivor News | Ο πρώτος υποψήφιος, η κατέρρευση της Μυριέλλας Κουρεντή, ο τσακωμός μεταξύ Βαλάντη και Γιώργου Κατσαούνη & όλα τα νέα

Παίκτρια "καρφώνει" τη Μυριέλλα Κουρεντή: "Γίνεται θέμα όποιος θέλει να γίνει θέμα".

MissBloom TEAM
Survivor

Survivor | Η Ελισάβετ Σπανού καρφώνει τη Μυριέλλα Κουρεντή: "Γίνεται θέμα όποιος θέλει να γίνει θέμα"

Μπορεί να αποχώρησε πρώτη από το φετινό "Survivor" , αλλά η Ελισάβετ Σπανού παρακολουθεί πιστά τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο. Δεν δίστασε μάλιστα να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη γνώμη της για τη στάση της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία συζητείται πολύ τόσο εντός όσο εκτός παιχνιδιού.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

"Survivor" | Διάσημοι & Μαχητές στα μαχαίρια - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα

Ένταση υπήρξε για ακόμη μία φορά στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας. Ο Βαλάντης έθιξε ξανά το ζήτημα μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη με τις ομάδες να διχάζονται για το ζήτημα. Η Ευρυδίκη τον στήριξε κατηγορώντας τον παίκτη των μπλε για στρατηγική. Εκείνος από την πλευρά του τόνισε πως δεν πρόκειται για στρατιγική και ότι "δεν θα τον σταυρώσουνε για ένα χαιρετισμό".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

"Survivor" | Η πρώτη συντριπτική ήττα της σεζόν! Χαλασμός μεταξύ Βαλάντη και Γιώργου Κατσαούνη

Η πρώτη μεγάλη διαφορά σε σκορ είναι γεγονός αφού οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία με σκορ 10-3. Όταν έφτασε η ώρα του απολογισμού, ο Βαλάντης, ο οποίος δεν συμμετείχε στο σημερινό αγώνισμα είχε μερικές παρατηρήσεις να κάνει για την απόδοση των κόκκινων.

Για τον ίδιο λοιπόν και τα κορίτσια της ομάδας, το γεγονός ότι ο Γιώργος Κατσαούνης προσεγγίζει τη Μυριέλλα Κουρεντή αποτελεί έναν από τους λόγους που έχασαν σήμερα. Τόσο ο παίκτης των μπλε όσο και ηθοποιός ξεκαθάρισαν τη θέση τους για το τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους. Ο Βαλάντης τόνισε ξανά πως διαφωνεί με τον τρόπο που έχουν επιλέξει να συμπεριφέρονται στους αγώνες γιατί αποσπούν τον πάγκο.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

"Survivor" | Κατέρρευσε η Μυριέλλα Κουρεντή! Στο πλευρό της ο Γιώργος Κατσαούνης

Το αγώνισμα ασυλίας του "Survivor" έφερε τη Μυριέλλα Κουρεντή στα σωματικά της όρια. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η ηθοποιός κατέρρευσε από την πίεση με τον Γιωργο Κτασαούνη να τη μεταφέρει στα χέρια του εκτός στίβου.

Ο παίκτης των μπλε δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του προσφέροντας της νερό και σκιά. "Μου κόπηκε η ανάσα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, δεν ένιωθα τα χέρια μου" είπε μεταξύ άλλων στους συμπαίκτες της η Μυριέλλα Κουρεντή, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να την ηρεμήσουν.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ