Follow us

Celebrity News | Η Super Κική θετική στον κορονοϊό, Νικολέττα Καρρά & Διονύσης Παναγιωτάκης σε σπάνια έξοδο & όλα τα νέα

Η Νάνσυ Παραδεισανού "ασπίδα" για τη Φαίη Σκορδά, ο Μαρίνος Κόνσολος ξεκαθαρίζει για την τοποθέτηση της Ελένης Δήμου: " Με στήσατε στον τοίχο για δηλώσεις που δεν έκανα ποτέ!".

MissBloom TEAM
Celebrity News

Η Super Κική θετική στον κορονοϊό - Όσα είπε για την κατάσταση της υγείας της

Celebrity News | Η Super Κική θετική στον κορονοϊό, Νικολέττα Καρρά & Διονύσης Παναγιωτάκης σε σπάνια έξοδο & όλα τα νέα

Η έξαρση της πανδημίας έχει κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία της και στην εγχώρια showbiz. Η Super Κική γνωστοποίησε πριν απο μικρό χρονικό διάστημα πως και εκείνη διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Η δημοφιλής κωμικός θέλησε να μοιραστεί την κατάσταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκαλύψει πως το περνάει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Νικολέττα Καρρά & Διονύσης Παναγιωτάκης | Οι σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού

Νικολέτα καρρά

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Νικολέττα Καρρά και τον Διονύση Παναγιωτάκη. Η διάσημη ηθοποιός και ο πρόεδρος των Ελληνικών Θεατρικών Παραγωγών τους τελευταίους μήνες είναι μαζί και είναι ερωτευμένοι χωρίς να το κρύβουν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Μαρίνος Κόνσολος ξεκαθαρίζει για την τοποθέτηση της Ελένης Δήμου: " Με στήσατε στον τοίχο για δηλώσεις που δεν έκανα ποτέ!"

Κονσολος και δημου

Η κατεβασμένη ανάρτηση της Ελένης Δήμου σχετικά με τα αποτελέσματα του τελικού του λαμπερου "J2US" συζητήθηκε αρκετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παρόλο που η τραγουδίστρια εξήγησε ότι αυτή η εν βρασμώ τοποθέτηση δεν αντικατοπτρίζει το ζευγάρι της, τον Μαρίνο Κόνσολο, ο ηθοποιός δέχτηκε αρκετά προσβλητικά μηνύματα. Μετά την κατακραυγή, ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε έντονο ύφος.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Νάνσυ Παραδεισανού "ασπίδα" για τη Φαίη Σκορδά στην υπόθεση Χαϊκάλη: "Είμαι μάρτυρας και στα δύο περιστατικά"

Παραδεισάνου και Σκορδά

Ο Παύλος Χαικάλης προχώρησε την κόντρα του με τη Φαίη Σκορδά ένα βήματα παρακάτω κοινοποιώντας ένα βίντεο - "βολή" κατά της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1.

Εκτός από το εν λόγω απόσπασμα, πρέπει να αναφέρουμε ότι πριν από μικρό χρονικό διάστημα, η Φαίη Σκορδά είχε δηλώσει στον αέρα του "Πρωινού" απευθυνόμενη στον ηθοποιό: "Αν θέλουμε να μιλήσουμε για ευπρέπεια, όταν ήμουν στο TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και πρωταγωνιστές σε παράσταση του Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ήταν ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μπορώ αν θέλεις να βρω το απόσπασμα σε εκείνη την εκπομπή όπου είχατε έρθει καλεσμένοι για την ευπρέπεια, το πως μιλούσατε και τα σχόλια που κάνατε. Μπορώ να το κάνω αλλά δεν θα το κάνω. Για την ευπρέπεια, οπότε όταν κάποιος μιλάει, τουλάχιστον προς εμένα σε αυτή την εκπομπή, να θυμηθεί κάποια πράγματα. Κι εδώ θα βάλω μια τελεία".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ