Follow us

Ανθή Βούλγαρη | Είναι θετική στον κορονοϊό - "Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα"

"Έχω ανεβάσει 38 πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα, ο λαιμός λίγο, είναι σαν να περνάω μία γρίπη".

anthi voulgari NDP Photo Agency

Σήμερα, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η Ανθή Βούλγαρη απουσιάζει από το πλατό της εκπομπής "Κοινωνία ώρα Mega”, την οποία παρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Όπως είχε γίνει γνωστό ήδη από τη Δευτέρα 03/01, η δημοσιογράφος είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα, τα τεστ που είχε κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή αρνητική, ωστόσο παρέμεινε στο σπίτι για προληπτικούς λόγους.

Στη σημερινή εκπομπή, όπως ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ανακοίνωσε πως η Ανθή Βούλγαρη είναι εν τέλει θετική στον κορονοϊό. Η δημοσιογράφος μάλιστα βρέθηκε στην εκπομπή μέσω ζωντανής σύνδεσης και μίλησε για την κατάσταση της υγείας της, περιγράφοντας τα συμπτώματα που έχει μέχρι στιγμής.

Όπως δήλωσε η δημοσιογράφος "Την περασμένη Πέμπτη ήρθα σε επαφή με δύο κρούσματα. Έκανα το pcr, έκανα τα rapid test, βέβαια εχθές αισθανόμουν λίγο το λαιμό μου, αλλά λέω εντάξει δεν θα έχω τίποτα. Εχθές το μεσημέρι που συμπλήρωσα την πέμπτη ημέρα που ήρθα σε επαφή με τα κρούσματα, είχα κάνει και ένα pcr και με έβγαλε θετική" ενώ πρόσθεσε πως "Έχω ανεβάσει 38 πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα, ο λαιμός λίγο, είναι σαν να περνάω μία γρίπη".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ