Follow us

Μαρίνα Βερνίκου | Η Πρωτοχρονιά στην Αφρική με την οικογένειά της, ο εξωτικός προορισμός και οι βουτιές στα τυρκουάζ νερά

(και η τέλεια φωτογραφία με την 15χρονη κόρη της Ντεμήλια, που την έφτασε στο ύψος.

Μαρίνα Βερνίκου Instagram

Όπως εξήγησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, "η καρδιά της είναι φτιαγμένη για να ταξιδεύει στον κόσμο". Είναι γνωστό πως η Μαρίνα Βερνίκου αγαπάει τα ταξίδια, γι'αυτό και για να υποδεχθεί τον καινούριο χρόνο, προτίμησε να περάσει με την οικογένειά της τις γιορτινές ημέρες στη χώρα Σάο Τομέ και Πρινσίπε στην Αφρική, μακριά από τον κορονοϊό και τις έγνοιες που πάνε μαζί με την πανδημία.

Διάβασε επίσης: Ευγενία Μανωλίδου - Άδωνις Γεωργιάδης | Η σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά τους την ημέρα της Πρωτοχρονιάς

Έτσι, η φωτογράφος και επιτυχημένη επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram τις προσωπικές της στιγμές εκεί, αναρτώντας φωτογραφίες από το εξωτικό μέρος και τα τυρκουάζ νερά, όσο και τις εμφανίσεις που έκανε, οι οποίες είχαν πολλές δόσεις καλοκαιρινής διάθεσης.

Loading...

Πέρα, όμως, από τις φωτογραφίες, στις οποίες πόζαρε μόνη της, η ίδια εμφανίστηκε επίσης σε αρκετές λήψεις μαζί με τα παιδιά της τη 15χρονη Ντεμήλια, τον 13χρονο Γιώργο, την 11χρονη Ανέζια και τον σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδη, οι οποίοι ξέγνοιαστα απόλαυσαν τις διακοπές τους.

Loading...

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες της Μαρίνας Βερνίκου:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ