Follow us

Μακριά από τον σύζυγο και τα παιδιά του | Ο Παντελής Τουτουντζής θετικός στον κορονοϊό (εικόνα)

"Μου λείπετε πολύ. Θέλω να περάσουν γρήγορα οι μέρες και σας σφίξω και πάλι στην αγκαλιά μου".

Παντελής Τουτουνζής Instagram

Με το μεγαλύτερο ποσοστό της showbiz να μην έχει γλιτώσει από την πανδημία, τη στιγμή που τα κρούσματα μέρα με τη μέρα αγγίζουν αρκετές χιλιάδες, πολλοί είναι εκείνοι που δε δίστασαν να εξομολογηθούν το ότι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Διαβάστε Επίσης

Ανάμεσα σε εκείνους που δεν ήταν από τους τυχερούς που κατάφεραν να αποφύγουν τον κορονοϊό, ήταν ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος μοιράστηκε με τους followers τα αποτέλεσματα του τεστ του. Ο ίδιος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με φίλους του, οι οποίοι επίσης βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Εκείνο όμως που συγκίνησε ιδιαίτερα τους χρήστες του Instagram, ήταν η ανάρτηση του γνωστού makeup artist για τα παιδιά του. Ειδικότερα, ο Παντελής Τουτουντζής ανήρτησε μία φωτογραφία με τα δύο παιδιά του, ενώ βρίσκονται στο σαλόνι του σπιτιού τους. Πιο αναλυτικά, ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να αγκαλιάσει τα παιδιά του, κάτι που τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να κάνει, προκειμένου να τα προστατεύσει. "Μου λείπετε πολύ. Θέλω να περάσουν γρήγορα οι μέρες και σας σφίξω και πάλι στην αγκαλιά μου", έγραψε στη λεζάντα ο makeup artist.

Δες τη φωτογραφία του Παντελή Τουτουντζή:

Παντελής τουτουντζής

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ