Follow us

Τη Μαίρη Συνατσάκη δεν την ενδιαφέρει αν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι καταρρακωμένος στο κελί του

Η YouTuber και επιχειρηματίας εμφανίστηκε με τη Φωτεινή Κορρέ σε μία διαδικτυακή συζήτηση με τους δημοσιογράφους Χρύσα Λύκου και Γιάννη Τσιούλη και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την έμφυλη βία και τις κακοποιητικές σχέσεις στις οποίες βρέθηκε στο παρελθόν.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη

Με τις γυναικοκτονίες και τα περιστατικά έμφυλης βίας να έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ στη χώρα μας, δεδομένου του μεγάλου αριθμού των 17 γυναικών που δολοφονήθηκαν μέσα στο 2021, η Μαίρη Συνατσάκη και η Φωτεινή Κορρέ συμμετείχαν σε μία διαδικτυακή συζήτηση για το δύσκολο αυτό θέμα μέσω του popaganda, με τους δημοσιογράφους Χρύσα Λύκου και Γιάννη Τσιούλη να συντονίζουν τη ροή του roundtable talk.

Διάβασε επίσης: Κακοποιητικές σχέσεις | Mάθε να φεύγεις απ’ το πρώτο red flag

Στο ενδιαφέρον αυτό βίντεο των 28 λεπτών και 41 δευτερολέπτων, οι συνομιλητές αναφέρθηκαν στα δικαιώματα των γυναικών, στα περιστατικά και τα δημοσιεύματα που συγκλόνισαν το κοινό, τα συναισθήματά τους πάνω στο προβληματικό φαινόμενο των γυναικοκτονιών, ενώ παράλληλα μοιράστηκαν προσωπικές ιστορίες.

Εκείνο όμως στο οποίο θεωρήσαμε πως η Μαίρη Συνατσάκη είχε απόλυτο δίκιο στο να βγει έξω από τα ρούχα της ήταν στον τρόπο με τον οποίο τα Μέσα παρουσιάζουν συχνά τους δράστες, αναφερόμενη συγκεκριμένα στην υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του, Κάρολαϊν. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και YouTuber εμφανώς εξοργισμένη δήλωσε: "Εδώ προχθές έλεγαν ότι "ο Μπάμπης ο πιλότος είναι καταρρακωμένος στο κελί του γιατί θέλουν να αλλάξουν το επώνυμο του παιδιού του και να μην τον αναφέρουν πουθενά”. Συγγνώμη τι; Γιατί έχω δει ρεπορτάζ να βάζει νερό σε κάτι γατάκια; Αυτά είναι όλα φοβερά προβληματικά. Χαίρομαι όμως γιατί ειδικά στο twitter στιγματίζονται αυτά. Τα social media γενικά έχουν δύναμη. Αλλά τι με νοιάζει που είναι καταρρακωμένος;".

Επιπλέον, η ίδια δε δίστασε να εξομολογηθεί πως και η ίδια έχει βρεθεί σε κακοποιητικές σχέσεις στο παρελθόν, γεγονός που απέκρυπτε από τους φίλους της, καθώς ντρεπόταν.

Δες ολόκληρο το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ