Follow us

Celebrity News | H αντικαταστάτρια της Καινούργιου, η ...εγκυμοσύνη της Δανάης Μπάρκα και όλα τα νέα

Ο Χάρης Βαρθακούρης εκτοξεύει τα πυρά του στη Ναταλί Κάκκαβα, η Μιμή Ντενίση ξεκαθαρίζει για το περιστατικό στο "Στούντιο 4", η Super Κική για την περιπέτεια με τον κορονοϊό, η Ιωάννα Μαλέσκου μιλά για την on- air κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου: "Δεν μετανοιώνω για τίποτα, δεν είπα κάτι το οποίο δεν ίσχυε".

MissBloom TEAM
Celebrity News

Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλά για την on- air κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου: "Δεν μετανοιώνω για τίποτα, δεν είπα κάτι το οποίο δεν ίσχυε"

Celebrity News | H αντικαταστάτρια της Καινούργιου, η ...εγκυμοσύνη της Δανάης Μπάρκα και όλα τα νέα

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν καλεσμένη του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου στο πλατό της εκπομπής "Αυτός και ο Άλλος". Η λαμπερή παρουσιάστρια παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στους παρουσιαστές της ΕΡΤ1 αναφερόμενη στην τηλεοπτική της πορεία, και στην πρόσφατη on-air διένεξη που υπήρξε με την Κατερίνα Καινούργιου.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Video of the day | Επική φάρσα! H Δανάη Μπάρκα ανακοινώνει στη Μαρία Καβογιάννη ότι είναι έγκυος κι εκείνη συγκινείται

Δανάη Μπάρκα

Μια απίστευτη φάρσα αποφάσισε να κάνει η παρουσιάστρια του "Πάμε Δανάη", Δανάη Μπάρκα, σε ένα αγαπημένο της πρόσωπο. Αυτή τη φορά, θύμα της ήταν η Μαρία Καβογιάννη.

Η διάσημη ηθοποιός κλήθηκε να αντιμετωπίσει και να ηρεμήσει τη Δανάη Μπάρκα, καθώς της ανακοίνωσε πως είναι έγκυος. Οι δύο γυναίκες που συνδέονται με μακροχρόνια αγάπη και φιλία, καθώς η Δανάη Μπάρκα έχει περάσει πολλές στιγμές με τη Μαρία Καβογιάννη από παιδί γιατί είναι κολλητή φίλη της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Χάρης Βαρθακούρης εκτοξεύει τα πυρά του στη Ναταλί Κάκκαβα με φόντο το "Big Brother"

Βαρθακούρης

Τα λεγόμενα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη θέλησε να σχολιάσει η Ναταλί Κάκκαβα, και ο Χάρης Βαρθακούρης της έδωσε μία αιχμηρή απάντηση. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έγραψα στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: "Επειδή πολλά ακούω το τελευταίο διάστημα θα πω πως η Άννα Μαρία Ψυχαράκη που είχα τη χαρά να τη συναντήσω από κοντά είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα που είτε μας αρέσει είτε όχι είναι παρουσία που έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Και κάνει και τηλεθέαση. Να τα λέμε κι αυτά".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Super Κική για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: "Πήγα να πεθάνω"

super kiki

Mε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους η Super Κική για την πορεία της υγείας μετά την ανακοίνωση ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Μιμή Ντενίση ξεκαθαρίζει για το περιστατικό στο "Στούντιο 4" & αποκαλύπτει ποια παλιά της συνήθεια έχει ξεπεράσει πια

Μιμή Ντενίση

Καλεσμένη στο "Πρωινό" της Τρίτης βρέθηκε η Μιμή Ντενίση. Η διάσημη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την ταινία "Σμύρνη μου αγαπημένη", τις φιλοδιξίες της, τα αρνητικά σχόλια, για την κόρη της Μαριτίνα, καθώς και για το περιστατικό στην εκπομπή "Στούντιο 4".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει ποιος θα την αντικαταστήσει στη "Super Κατερίνα" αν κολλήσει κορονοϊό

Κατερίνα καινούργιου

Μια αποκάλυψη έκανε on air η Κατερίνα Καινούργιου στη "Super Κατερίνα" της Τρίτης. Η διάσημη παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε στους συνεργάτες της ποιος θα την αντικαταστήσει στην περίπτωση που νοσήσει από κορονοϊό και χρειαστεί να μείνει σε καραντίνα σπίτι της.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ