Η Μαρία Μιχαλοπούλου για το πρόβλημα υγείας της - "Ο γιατρός μού κάνει ενέσεις που φράζουν τις φλέβες μου"

Η πρώην παίκτρια του GNTM έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το πώς αντιμετωπίζει το αιμαγγείωμα στο χέρι της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η Μαρία Μιχαλοπούλου έχει αποδείξει μέσα από τις συμμετοχές στα ριάλιτι GNTM και Φάρμα πως είναι μία μαχήτρια, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε ποτέ το πρόβλημα υγείας, το οποίο αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια.

Διάβασε επίσης: Θετική στον κορονοϊό η Ναταλία Δραγούμη | "Πήγα στο νοσοκομείο, χαιρέτησα τα παιδιά μου και έκλαιγα"

Ειδικότερα, το μοντέλο που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του γνωστού παιχνιδιού είχε αναφερθεί από τότε στο αιμαγγείωμα που έχει στο χέρι της, το οποίο την περιορίζει να κάνει αρκετά πράγματα, όπως για παράδειγμα να σηκώνει βάρη και να κάθεται για ώρα στον ήλιο. Πρόσφατα, η Μαρία Μιχαλοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε με ποιον τρόπο αντιμετωπίζει την κατάσταση, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα και την παραφιλολογία που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο.

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες ημέρες, η ίδια ενημέρωσε τους followers της πως υποβλήθηκε στην πρώτη επέμβαση για να διορθώσει το πρόβλημα, με πολλούς από αυτούς να καταλαβαίνουν πως το μοντέλο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Προς σύγχυση πολλών, η ίδια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, δηλώνοντας πως "παιδιά δεν είναι χειρουργείο, είναι επεμβάσεις και έχω αρκετές ακόμα να κάνω, αλλά έχουν καλό αποτέλεσμα". Παράλληλα, στο Q&A που πραγματοποίησε στον λογαριασμό της, έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας της. "Λοιπόν επειδή τα άρθρα που βγήκαν το λένε χειρουργείο αλλά είναι επεμβάσεις, η διαδικασία είναι ως εξής: ο γιατρός μου κάνει ενέσεις που μου χορηγεί ένα υγρό, το οποίο φράζει τις φλέβες μου, το αίμα δεν μπορεί να περάσει από εκεί και μετά αυτές ατροφούν και απορροφούνται από τον οργανισμό μου", έγραψε στους φαν της στο Instagram.