Η Ζενεβιέβ Μαζαρί για Άγγελο Μπράτη και Βίκυ Καγιά - "Δε μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον από μία δήλωση"

Η κριτής και creative director του GNTM μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Καλεσμένη στην εκπομπή "Happy Day” και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν σήμερα η Ζενεβιέβ Μαζαρί, οι οποία σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη που προκάλεσαν αρνητικά σχόλια, αλλά και εκείνες της Βίκυς Καγιά που δήλωσε πως έχουν να μιλήσουν τρεις ή τέσσερις μήνες.

Για τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη

Σύμφωνα με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Άγγελος Μπράτης δεν τον χαρακτηρίζουν. Συγκεκριμένα, η κριτής σχολίασε πως "Ο Άγγελος από τα Τζουμέρκα και ο Άγγελος που ξέρω εγώ ο οποίος ντύνει τη μαμά του και τις φίλες του από το χωριό, δεν ήταν αληθινή η δήλωσή του. Ο Άγγελος όταν έκανε την δήλωση ήταν άυπνος δύο εβδομάδες γιατί σχεδίαζε την κολεξιόν που είδατε να φορούν τα παιδιά στον τελικό του GNTM. Καταλαβαίνω ότι εκείνη τη στιγμή, ο μισός του εγκέφαλος δεν λειτουργούσε, ήταν δύο εβδομάδες άυπνος, οπότε δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον άνθρωπο από μία άστοχη δήλωση, χωρίς να ξέρεις τι έχει προηγηθεί".

Για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά

Όσον αφορά στη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, η Ζενεβιέβ δήλωσε πως οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί αφού πλέον δεν έργαζονται μαζί, ώστε να έχουν καθημερινή επαφή. "Η Βίκυ δεν είπε κάτι κακό, το αυτονόητο είπε. Κάποια στιγμή δουλεύαμε καθημερινά μαζί. Εγώ 2 χρόνια με το GNTM και με τον Covid έχω κλειστεί μέσα. Και πριν που είχαμε καθημερινή επαφή, κάθε μία είχε τον κύκλο της. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι προφανώς, απλώς οι ζωές προχωράνε. Είμαστε και οι δύο εργατικές γυναίκες και στο GNTM έχω ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που θέλω να τον περνάω με την οικογένειά μου".