Follow us

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε τη φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη - "Πρόκειται περί βλακείας"

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός.

MissBloom TEAM
Σπύρος Μπιμπίλας eurokinissi

Τις τελευταίες ημέρες το περιστατικό με τη φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη εξακολουθεί να βρίσκεται στα πρώτα θέματα που απασχολούν τα Μέσα, αφού εξαιτίας αυτής ο ηθοποιός οδηγήθηκε στο κρατητήριο. Σε αυτό τοποθετήθηκε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή "Happy Day" μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, δίνοντας τη δική του εξήγηση για το ατυχές συμβάν.

Διάβασε επίσης: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί για Άγγελο Μπράτη και Βίκυ Καγιά "Δε μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον από μία δήλωση"

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσε και ο ίδιος να καταλάβει τι οδήγησε τον ηθοποιό να κάνει τη φάρσα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες εξομολογήθηκε το τι ακριβώς συνέβη. "To έμαθα από δημοσιογράφους χθες. Θεωρώ ότι εμείς οι ηθοποιοί είμαστε σε κατάσταση τρέλας και κάνουμε βλακείες. Ανεβοκατεβαίνουν παραστάσεις, άλλες σταματάνε τελείως λόγω κορονοϊού. Επομένως οι ηθοποιοί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Οπότε το δικαιολογώ λόγω απόγνωσης. Έκαναν μια βλακεία που περνάει το όριο του μέτρου. Άσε που θεωρείται και αδίκημα. Τώρα βλέπω στο Instagram πως έγραφε πως όλος ο θίασος το ήξερε. Πάντως πρόκειται περί βλακείας", είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Επιπλέον, ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο Survivor κατόπιν ερώτησης των παρουσιαστών, καθώς μην ξεχνάμε τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον πρώην συνεργάτη του, Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος παράτησε την παράσταση για να μπει στο παιχνίδι. Πιο αναλυτικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε :"Δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει και δεν το βλέπω. Δεν μου αρέσει που οι ηθοποιοί συμμετέχουν σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά το καταλαβαίνω ότι εξαναγκάζονται για οικονομικούς λόγους".

Δες το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε τη φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη - "Πρόκειται περί βλακείας"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ