Follow us

Ματίνα Νικολάου | Έκανε την πιο τρυφερή εξομολόγηση για τον γιο της

Η ηθοποιός σχολίασε επίσης την περιπέτεια του συντρόφου της, Βασίλη Πορφυράκη με τον κορονοϊό.

Ματίνα Νικολάου NDP Photo Agency

Καλεσμένη στην εκπομπή "Love it" που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν σήμερα η Ματίνα Νικολάου, η οποία εκτός από τον ρόλο της στην εκπομπή "Καλό Μεσημαράκι", πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Ο κήπος με τις αλήθειες". Η ηθοποιός μίλησε για τον γιο της και τη συγκίνηση που ένιωσε όταν βρέθηκε στο θέατρο για να την παρακολουθήσει.

"Ο ρόλος της μητέρας είναι ο πιο αγχωτικός είναι σαν να μην ξέρεις ποτέ τι πρέπει να κάνεις. Ο γιος μου είναι στην εφηβεία, είναι πολύ ήσυχος, αλλά ο φόβος πάντα υπάρχει" και πρόσθεσε πώς "Ο γιος μου ήρθε από τους πρώτους να δει την παράσταση και του άρεσε πάρα πολύ. Ενθουσιάστηκε, μου είπε ότι θα ήθελε να είχε και άλλο, συγκινήθηκε και μου είπε μαμά επιτέλους κάνεις κάτι κανονικό".

Στη συνέχεια όμως, η Ματίνα Νικολάου μίλησε και για την περιπέτεια υγείας που είχε ο σύντροφος της, Βασίλης Πορφυράκης, ο οποίος νόσησε με κορονοϊό. "Οι γιορτές αυτές ήταν πάλι λίγο περίεργες γιατί, ήρθε στο σπίτι μας ο κορονοϊός, μας χτύπησε την πόρτα, οπότε ήμασταν σε καραντίνα, αλλά εντάξει ήταν μία ευκαιρία για ξεκούραση για εμένα. Ήταν μία δύσκολη κατάσταση, οπότε κάπως ταράχτηκα. Εγώ δεν το πέρασα, ο Βασίλης μόνο. Εγώ έχω κάνει και την τρίτη δόση και ίσως βοήθησε αυτό. Αλλά είχα ένα άγχος όλες αυτές τις ημέρες γιατί είναι η εκπομπή, είναι το θέατρο. Και ο Βασίλης όμως είναι εντάξει πλέον και είναι αρνητικός".

Η συνέντευξη της Ματίνας Νικολάου στο "Love It"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ