Follow us

Ιλένια Ουίλιαμς | Είναι τελικά ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη;

Οι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας.

MissBloom TEAM
Ιλένια Ουίλιαμς NDP Photo Agency

Στην κάμερα της εκπομπής του Ant1 "Το Πρωινό" μίλησε σήμερα η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη, αλλά και για την κατάσταση της υγείας της μετά τον κορονοϊό.

Όσον αφορά για τον τρόπο που κόλλησε Covid-19, η τραγουδίστρια δήλωσε πως "Ξέρω πώς κόλλησα. Ήταν μία κοπέλα στο μαγαζί που εμφανιζόμασταν που είχε κορωνοϊό και έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και χάλασε το μικρόφωνό μου και πήρα το δικό της".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις φήμες που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον ερμηνευτή, Θοδωρή Φέρρη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν ποτέ μαζί παρά τα όσα γράφονταν. "Δε σημαίνει τίποτα που νοσήσαμε μαζί. Μαζί με εμένα ανακοινώθηκαν και άλλα 40.000 κρούσματα. Ποτέ δεν ήμασταν μαζί. Η φωτογραφία που κυκλοφορεί ήταν μετά τη συνεργασία μας. Πήγα με την παρέα μου εκεί, γι' αυτό. Δεν είναι ωραίο αυτό που γίνεται".

Τέλος, αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφο της, Δημήτρη Ουγγαρέζο, δηλώνοντας πως "Έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Κάναμε καιρό να μιλήσουμε, αφού χωρίσαμε, αλλά δεν έχω σταματήσει να τον αγαπάω. Είναι σαν μέλος της οικογένειάς μου και για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Έχουμε μοιραστεί πέντε χρόνια μαζί".

Δες εδώ τις δηλώσεις της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ