Follow us

Άγγελος Λάτσιος | Οι ευχές στον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρη Αργυρόπουλο, για τα γενέθλιά του

Οι δύο νέοι είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια.

latsios Instagram @aggelos_latsios

Μία πολύ σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για την οικογένεια της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, αφού ο γιος τους, Άρης έχει τα γενέθλια του. Ανάμεσα σε όσους του ευχήθηκαν σήμερα είναι και ο καλύτερος του φίλος, Άγγελος Λάτσιος.

Συγκεκριμένα, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του φίλου του, γράφοντας στη λεζάντα "Χρόνια Πολλά".

Η ανάρτηση του στο Instagram

Loading...

Νωρίτερα, ο πατέρας του Άρη Αργυρόπουλου, Δημήτρης, είχε δημοσιεύσει επίσης μία φωτογραφία του γιου του σε μικρή ηλικία για να του ευχηθεί. "Happy birthday ομορφούλη μου. Πόσο περήφανος είμαι…❤️ " έγραψε στη λεζάντα.

Μία εξίσου τρυφερή ανάρτηση έκανε και η μητέρα του, Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία του γιου της από το παρελθόν και μία από το παρόν, θέλοντας να τονίσει πόσο έχει μεγαλώσει. Στη λεζάντα του post έγραψε "Κι έτσι με ένα φφφσσσττ περάσανε είκοσι χρόνια . Και το κερασάκι μου έγινε άντρας . Χρόνια πολλά γιε μου. Να έχεις μια υπέροχη , μεγάλη, γεμάτη εμπειρίες ζωή . Σε αγαπάω πιο πολύ από όσο λέει αυτή η λέξη ❤️❤️❤️" με την καλή της φίλη, Δέσποινα Βανδή να της εύχεται "Μαράκι μου να έχει φως αλήθεια ευτυχία στη ζωή του!Να τον χαίρεστε!❤️❤️❤️"

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ