Follow us

Celebrity News | Ο Γιώργος Κατσαούνης παραδέχεται τον έρωτά του για τη Μυριέλλα, ακόμα ένα ξέσπασμα του Βαλάντη και η αποχώρηση -ανατροπή στο Survivor

Η Φάρμα | Η Αγγελική Ηλιάδη εκτός παιχνιδιού μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα της! Ο Γιώργος Λιάγκας & η Φαίη Σκορδά "καρφώνουν" την τραγουδίστρια: "Της είπαν ότι έφυγε ο μπαμπάς της και μίλησε για τη Φάρμα; "

MissBloom TEAM
celebrity news

Survivor | Μεγάλο ξέσπασμα Βαλάντη κατά Μυριέλλας Κουρεντή: "Σε σιχάθηκα! Δεν ντρέπεσαι λίγο;"

Συζήτηση άνοιξε στην παραλία των Διασήμων για τη χθεσινή ψηφοφορία. Ο Βαλάντης ζήτησε τα ρέστα από τον Γιάννη Χατζηγεωργίου που έδωσε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με τη Μυριέλλα Κουρεντή να φέρνει τον εαυτό της ως παράδειγμα, λέγοντας πως εκείνη δεν ζήτησε εξηγήσεις για την υποψηφιότητά της. Όταν η ηθοποιός είπε πως δεν την ενδιαφέρει να ακούσει όλα όσα ήθελε να της πει ο τραγουδιστής τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ανατροπή στο συμβούλιο αποχώρησης! Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι έφερε η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο συμερινό συμβούλιο του "Survivor". Αρχικά, οι Διάσημοι συζήτησαν τα θέματα της παραλίας τους. Ο Βαλάντης εκτόξευσε κατηγορίες για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και για τη μη συμμετοχή του στις δουλειές της καλύβας. Οι συμπαίκτες του υποστηίξαν τον δημοσιογράφο λέγοντας ότι το γεγονός ότι δεν τον βλέπει να κάνει εργασίες δεν σημαίνει πως δεν κάνει.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Γιώργος Κατσαούνης παραδέχεται τον έρωτά του για τη Μυριέλλα Κουρεντή: "Δίνει ένα νόημα παραπάνω στο παιχνίδι"

Μία εξομολόγηση καρδιάς θέλησε να κάνει ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα του "Survivor". Ο παίκτης των μπλε επιβεβαίωσε πως αισθάνεται κάτι παραπάνω από μία απλή συμπάθεια για την ηθοποιό, και πως δεν ντρέπεται να το κρύψει.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας & η Φαίη Σκορδά "καρφώνουν" την Αγγελική Ηλιάδη: "Της είπαν ότι έφυγε ο μπαμπάς της και μίλησε για τη Φάρμα; "

Το απόσπασμα όπου η Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει ενώ βρίσκεται στη "Φάρμα" του ΑΝΤ1 για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της πρόβαλε το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1. Στο χθεσινό επεισόδιο η διάσημη τραγουδίστρια που έχει προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις για τη συμμετοχή της στο αγροτικό ριάλιτι πληροφορείται από τη μητέρα της τον θάνατο του πατέρα της κι αποφασίζει να αποχωρήσει οικειοθελώς, αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες της, χωρίς ωστόσο να τους ανακοινώσει τον λόγο.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Φάρμα | Η Αγγελική Ηλιάδη εκτός παιχνιδιού μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα της! Ο αποχαιρετισμός των συμπαικτών της

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση για την Αγγελική Ηλιάδη έφτασε σε εκείνη μέσα από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε από τη μητέρα της. Ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή με την τραγουδίστρια να σπεύδει στο πλευρό της. "Εντάξει μαμά θα τα μαζέψω και θα έρθω, εντάξει. Τι ταλαιπωρία έφαγε ο άνθρωπος για το τίποτα. Έχω μουδιάσει, δεν ξέρω" της είπε εμφανώς φορτισμένη.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ