Follow us

Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρίκος | Το ταξίδι στο Αμπού Ντάμπι και η επανασύνδεση

Το ζευγάρι πέρασε μαζί την Πρωτοχρονιά στην πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Δαλάκα & Δημήτρης Φιντιρίκος

Το νέο έτος ένωσε ένα ζευγάρι που μετράει αρκετές τρικυμίες στη σχέση τους. Ο λόγος για τον Δημήτρη Φιντιρίκο και την Κατερίνα Δαλάκα. Το ζευγάρι πέρασε μαζί την Πρωτοχρονιά στην πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων και επέστρεψαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι είναι περίπου 6 χρόνια μαζί, ενώ σε αυτό το χρονικό διάστημα έχουν πάρει διαλείμματα έχοντας απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον. Ο τελευταίος χωρισμός ήρθε πριν λίγους μήνες, ενώ μία δημοσίευση που ήθελε τον Δημήτρη Φιντιρίκο να έχει κάνει ένα ταξίδι με στενή της φίλη στο Λονδίνο είχε έρθει για να τον επισφραγίσει.

Ωστόσο, οι δύο τους τρέφουν πολλά και δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και έτσι δεν άργησαν να αναζωπυρώσουν τον έρωτα τους. Η επανασύνδυσεη ήρθε πριν από λίγο καιρό, όταν η Κατερίνα Δαλάκα έχασε τον αγαπημένο της παππού. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος τη στήριξε από την πρώτη στιγμή συνοδεύοντας την στην κηδεία του στην Κατερίνη. Όλο αυτό το διάστημα δεν είχαν σταματήσει να έχουν επαφές.

Την περίοδο των γιορτών εκείνος είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στο Αμπού Ντάμπι μαζί με τη μητέρα του, Ρένα. Εκείνη έσπευσε να τους συναντήσει λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ