Follow us

Μάρα Δαρμουσλή | Δείχνει καρέ - καρέ το ταξίδι της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Μάρα Δαρμουσλή, καθώς σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Μάρα Δαρμουσλή Instagram

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Μάρα Δαρμουσλή, καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η ηθοποιός περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της, Βασίλη Τσατσάκη και οι δύο τους περιμένουν με ανυπομονησία το μικρό αγοράκι τους.

Η ίδια, μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που δείχνει την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της από τους πρώτους μήνες έως και τον ένατο, καθώς σε λίγες μέρες θα καλωσορίσει το δεύτερο παιδί της στον κόσμο.

Η ίδια συνόδευσε το βίντεο με την εξής λεζάντα: ''Ένα κολάζ, κάποιες μέρες με φως,κάποιες με λάμπα, κάποιες με όρεξη, με ανακατωσούρα,κάποιες με λαχτάρα, άλλες με φόβο,κάποιες με κούραση,άλλες με χαμόγελο, άλλες με αγωνία...κι όμως,όλες πρόσωπα της χαράς.Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε και πάει να τελειώσει;!..να τελειώσει ή μήπως τώρα ξανά ξεκινάει;;Σύντομα θα μάθω, κι ελπίζω να μη σταματήσω να μαθαίνω, η αλήθεια είναι ότι είχα ξεχάσει..θα προσπαθήσω ξανά, θα τα πάω καλύτερα αυτή τη φορά και θα διορθώνω, όσο προλαβαίνω, ότι αμέλησα..μάλλον αυτή είναι η λίστα ευχών μου για 2022..για ευχαριστήριο μήνυμα ξεκίνησα, μάλλον δεν είναι ακόμα η ώρα...υγεία, τύχη, πίστη''.

Δες παρακάτω το τρυφερό βίντεο της εγκυμοσύνης της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ