Follow us

Μυριέλλα Κουρεντή | Τα οικονομικά προβλήματα, η ανορεξία και ο χαμός του συντρόφου της 34χρονης ηθοποιού

Τα πράγματα δεν ήταν ποτέ εύκολα για τη μαχήτρια Μυριέλλα Κουρεντή. Ο άνθρωπος με τον οποίο διατηρεί σχέση και το βιογραφικό της παίκτριας του Survivor που ξεχώρισε αμέσως στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ηθοποιός, τραγουδίστρια, πρώην πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, με σπουδές στο μπαλέτο, μαθήματα κιθάρας και μουσικά live σε όλη την Ελλάδα. Το βιογραφικό της είναι γεμάτο από δημιουργικά projects. Η εντυπωσιακή Μυριέλλα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Αυγούστου 1988 και είναι 33 ετών. Έχει ύψος 1,71 μ. και ζυγίζει 55 κιλά. Η 33χρονη ηθοποιός και παίκτρια του Survivor διατηρεί σχέση με τον μουσικό John Lygnos.

Πρώτη φορά την είδαμε σε σίριαλ το 2007 και από τότε ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις στην τηλεόραση, αλλά και το θέατρο. Δηλώνει εξερευνήτρια της ζωής με μια ασταμάτητη και πηγαία ανάγκη για εξερεύνηση. Λατρεύει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται. Για εκείνη, το Survivor είναι ένα στοίχημα. Δυνατή σε μυαλό και σώμα, με αθλητικές επιδόσεις που θα την κάνουν να ξεχωρίσει, είναι έτοιμη να αποδείξει πως το πείσμα της θα την κάνει ένα δύσκολο αντίπαλο.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν ποτέ εύκολα για τη μαχήτρια Μυριέλλα Κουρεντή. Η ίδια, ήρθε αντιμέτωπη τόσο με οικονομικά προβλήματα και διατροφικές διαταραχές όσο και με τον θάνατο πρώην συντρόφου της όπως θα δούμε και στο βίντεο παραπάνω και από το αναλυτικό ρεπορτάζ της εκπομπής "Super Κατερίνα".

Παρά τις δυσκολίες, η 33χρονη έχει αποδείξει πως είναι δυναμική και μαχήτρια και με μια "βόλτα" στο προφίλ της στο Instagram είδαμε και κάποιες φωτογραφίες με τον μουσικό σύντροφό της με τον οποίο διατηρεί σχέση εδώ και λίγο καιρό.

Ας δούμε κάποιες κοινές φωτογραφίες τους

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ