Follow us

Παύλος Χαϊκάλης | Θέλει να εγκαταλείψει το θέατρο και να ασχοληθεί με την Αστρολογία - Για να βοηθήσει τις γυναίκες, όπως λέει

O Παύλος Χαϊκάλης δηλώνει θύμα πολιτικής συμπαιγνίας και επαναλαμβάνει το οριστικό του αντίο στο θέατρο- Θα ασχοληθεί με την Αστρολογία

MissBloom TEAM
Παύλος Χαϊκάλης NDP

Τη δική του εξήγηση για όλα το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό γύρω από το όνομά του δίνει ο Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας στην εφημερίδα "Πελοπόννησος".

Ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει θύμα πολιτικής συμπαιγνίας, ως αντίποινα για το γεγονός ότι όπως λέει "έριξε μια Κυβέρνηση", ενώ για την υπόθεσή του, αποκαλύπτει ότι έχει υποβάλλει μηνύσεις σε γυναίκες που τον κατήγγειλαν.Όπως λέει: "Εγώ πληρώνω πολιτικά παιχνίδια! Και το λέω, γιατί μην ξεχνάτε ότι έχω ρίξει μια Κυβέρνηση, γιατί έχω μια φωνή που έχει εναντιωθεί σε πράξεις εξουσίας που έγιναν εις βάρος ενός ολόκληρου κόσμου και που επιπλέον έχουν παιχτεί πολλά παραπολιτικά παιχνίδια με στόχο εμένα. Έτσι, όπως και να το κάνουμε, είχα γίνει δυσάρεστος για κάποιους....μιλάμε για ένα σχέδιο και καλλιτεχνικής και φυσικής εξόντωσης μου! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το σκεπτικό κάποιων ανθρώπων πάνω σε αυτό το θέμα. Πώς γίνεται ο καταγγέλλων να έχει a priori δίκιο; Όχι, δεν έχει a priori δίκιο! Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Εντάξει, υπάρχει ένα κοινό και κάποια Media που θέλουν να παρερμηνεύουν πράγματα. Εντάξει, δικαίωμά τους. Τι να κάνουμε;".

Αποκαλύπτει επίσης το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, που θα έχει σχέση με την αστρολογία και θα εστιάζει στη βοήθεια των γυναικών, που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν. "Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Κι θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…", τονίζει.

Ο Παύλος Χαϊκάλης επαναλαμβάνει το οριστικό του αντίο στο θέατρο, αφήνει για πρώτη φορά μέσω της "Π" μια χαραμάδα για την επιστροφή του: Θα αναθεωρούσε την απόφασή του για αποχώρηση, μόνο εφόσον δεχόταν κάποια πρόταση για να παίξει σε παράσταση στην Πάτρα, την πόλη δηλαδή όπου γεννήθηκε.

Όπως σημειώνει: "Ναι, θα τους κάνω τη χάρη! Όχι γιατί το λένε αυτοί, αλλά γιατί το θέλω εγώ! Γιατί δεν γουστάρω! Φεύγω γιατί θέλω να παραμείνω άνθρωπος! Θέλω να πάω στη φύση και θέλω να κοιτάω ανθρώπους στα μάτια. Γιατί μπορώ να τους κοιτάω! Αυτό είναι το θέμα! Λοιπόν, αν θέλουν κάποιοι και παίρνουν μία έκφραση και την κάνουν πιπίλα στο στόμα, απάντησα και εγώ με έναν δικό μου τρόπο στα τεκταινόμενα. Δεν αντέχεται πια, όλη αυτή η κατάσταση! Δεν θέλω να συνεχίσω στο θέατρο! Θέλω να παραμείνω άνθρωπος! Αυτός είναι ο λόγος."

Τι έγινε με τις παραστάσεις στην Κύπρο

"Στη Κύπρο, η αντιμετώπιση του κόσμου ήταν ζεστή στον δρόμο. Στις παραστάσεις δεν το καταφέραμε, αλλά υπήρχε εξήγηση: Όταν βλέπεις ότι πάμε να κάνουμε μια παράσταση και αντιμετωπίζουμε μια γλωσσοφαγιά και έναν πρωτοφανή πόλεμο ενάμιση μήνα πριν. Όταν μετά πηγαίνουμε στο νησί και αντιμετωπίζουμε προβλήματα με την Ελένη Φιλίνη, η οποία είναι άρρωστη στο κρεβάτι, με τον Γιάννη Φλωρινιώτη που είναι στο νοσοκομείο με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, με δύο κρούσματα κορωνοϊού από τεχνικούς στο θέατρο και με σκληρά περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού να βρίσκονται σε ισχύ στην Κύπρο, πως γίνεται μετά από όλα αυτά, να λένε ότι "το κοινό γύρισε την πλάτη στον Χαϊκάλη”; Ε, όλο αυτό δεν αντιμετωπίζεται! Εδώ μιλάμε για κακία πια! Είναι διαστρέβλωση της αλήθειας. Εδώ γίνεται ένας χαμός! Το ψέμα έχει κυριαρχήσει παντού!"

Δείτε το βίντεο στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ