Follow us

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα που σόκαραν | "Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών"

Η πιο γνωστή φωνή του ελληνικού ραδιοφώνου που αυτή τη φορά θα έπρεπε να σωπάσει.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνος Τζούμας NDP

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας σπάνια εμφανίζεται σε εκπομπές, ίσως γιατί και ο ίδιος θεωρεί πως για να βγει να μιλήσει στην τηλεόραση, θα πρέπει να έχει κάτι ουσιώδες να πει. Χωρίς να γνωρίζουμε αν ήταν αυτός ο λόγος που συμφώνησε με τη συνέντευξη στο Πρωινό ή απλά δεν το σκέφτηκε ιδιαίτερα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός σχολίασε την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, με τον τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει, στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον πιο λάθος.

Διάβασε επίσης: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου φιλοξενεί τη μητέρα της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς στο νέο της podcast

Είναι γνωστό πως ο ίδιος δε δειλιάζει να πει την άποψή του, είτε αυτή σοκάρει το κοινό, είτε όχι. Δυστυχώς, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο της εκπομπής "Το Πρωινό", ο Κωνσταντίνος Τζούμας φαίνεται πως ξεπέρασε τα όρια της ανοχής μας.

Ειδικότερα, ο ίδιος σχολίασε τα τεκταινόμενα υπό την καθοδήγηση του συνομιλητή του, αναφερόμενος στο περιστατικό revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου, όσο και την πρόσφατη φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη. Εκείνο, όμως, που προκάλεσε αντιδράσεις ήταν η άποψή του για τις γυναικοκτονίες.

Πιο αναλυτικά, όταν ερωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε ο Μητροπολίτης Κοζάνης σχετικά με τις φλύαρες γυναίκες και πώς οι άνδρες τις αντέχουν, ο Κωνταντίνος Τζούμας συμφώνησε μαζί του. "Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε έναν βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως", είπε χαρακτηριστικά ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κλείσιμο της συνέντευξής του έκανε τους παρουσιαστές και το πάνελ να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που μόλις άκουσαν, από τη στιγμή που η δήλωση αυτή ήταν προσβλητική και τελείως λάθος από όλες τις απόψεις.

Το αν πραγματικά το πιστεύει, αν ήθελε κάτι άλλο να πει ή αν στην προσπάθειά του να κάνει ένα καυστικό σχόλιο, έσφαλλε, δεν το γνωρίζουμε, πάντως είναι απογοητευτικό, άνθρωποι που χαίρουν εκτίμησης ή έστω διατηρούν μία συγκεκριμένη θέση στο μυαλό σου, ξαφνικά να τους βλέπεις σα να μην τους αναγνωρίζεις. Ή μήπως ήταν πάντα έτσι κι εσύ δεν το έβλεπες;! Αυτό που σίγουρα καταλαβαίνουμε είναι πως ένα νέο μέλος μόλις προστέθηκε στο πιο διάσημο κλαμπ της εποχής μας. Καλώς μας ήρθες cancel culture.

Παρακολούθησε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα που σόκαραν | "Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ