Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ελένη Τσιριγκάκη | H έξοδος από το μαιευτήριο και το τρυφερό φιλί

Η σύζυγος του τραγουδιστή έφερε στον κόσμο το παιδί τους πριν από λίγες ημέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Με το χαμόγελο να μην μπορεί να σβήσει από τα πρόσωπά τους, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη εξήλθαν του μαιευτηρίου, όπου η σύζυγος του ηθοποιού πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Διάβασε επίσης: Ο Μιχάλης Εμιρλής έγινε πατέρας για δεύτερη φορά | Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγο και το νεογέννητο παιδί τους

Κρατώντας στην αγκαλιά τους την κόρη τους, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί με τον μαιευτήρα τους, ευχαριστώντας τον για την πολύτιμη βοήθεια που τους παρείχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μωρό θα πάρει το όνομα Μεταξία, που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για τον τραγουδιστή, αφού έτσι έλεγαν τη μητέρα του. Μάλιστα, το ζευγάρι αποκάλυψε πως νονός θα είναι ο Δημήτρης Θεοδώρου.

"Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. Είμαι ευγνώμων στον κ. Τζεφεράκο, γιατί είναι το δεύτερο παιδί που φέρνουμε στον κόσμο. Πριν από 13 χρόνια είχε ξεγεννήσει και τον Γρηγοράκη μου και τώρα τη Μεταξούλα μας" δήλωσε ο εμφανώς χαρούμενος Γρηγόρης Μπιθικώτσης στις κάμερες που περίμεναν έξω από το μαιευτήριο.

Δες τις φωτογραφίες: