Follow us

Λουκία Παπαδάκη | Τα υπέροχα γκρίζα μαλλιά της, η μακροχρόνια σχέση και οι υπεροπτικές συμπεριφορές συναδέλφων της

Αρνείται τις αισθητικές επεμβάσεις και δηλώνει γεμάτη αυτοπεποίθηση: "Μου αρέσω και με αγαπάω πάρα πολύ. Ίσως, περισσότερο από ποτέ". Θυμίζουμε πως η 59χρονη γοητευτική ηθοποιός διατηρεί δεσμό με τον Τίμο Τζάννες, ο οποίος είναι επιχειρηματίας ή αλλιώς ο άνθρωπος που "κρύβεται" πίσω από τα φημισμένα Montnlanc.

Στην κάμερα της της εκπομπής "Mega Καλημέρα" μίλησε η Λουκία Παπαδάκη, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις υπεροπτικές συμπεριφορές συναδέλφων της παροτρύνοντάς τους να… πάνε στα βουνά, αποκάλυψε το λόγο που δε θέλει να κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, ενώ ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τον αγαπημένο της γιο ο οποίος σύντομα ολοκληρώνει τις σπουδές του.

"Ο γιος μου έχει φύγει από τα 18 και τελειώνει Ιστορία στην Κέρκυρα. Θα φύγει στο εξωτερικό σηκωτός. Το καλύτερο δώρο που έκανα στο γιο μου Χριστούγεννα, ήταν μια ηλεκτρική σκούπα. Το μεγάλωμα του παιδιού μου ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει. Το μεγάλωμα του παιδιού δεν είναι μόνο να είναι ταϊσμένο, κοιμισμένο και πλυμένο".

Η γοητευτική 59χρονη ηθοποιός, γεμάτη αυτοπεποίθηση, αποδέχεται το challenge του χρόνου, δηλώνοντας πως η μόνη παρέμβαση που έχει κάνει είναι στον τρόπο σκέψης της και με σιγουριά και γοητεία τονίζει πως δεν θα πείραζε τίποτα πάνω της.

"Πρέπει να αποδεχθείς τον εαυτό σου. Να είσαι καλά και υγιής για να είσαι όμορφη. "Μου αρέσω και με αγαπάω πάρα πολύ. Ίσως, περισσότερο από ποτέ".

Η γυναίκα που ενσάρκωσε τη Σάντρα στη "Λάμψη" του Νίκου Φώσκολου, μίλησε με αγάπη για τη συμμετοχή της στη μακροβιότερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης τονίζοντας πως το εν λόγω σίριαλ δεν της κόστισε στη μετέπειτα πορεία της. Αντιθέτως, ακολούθησαν μεγάλες επιτυχίες.

"Με τα χρήματα της Λάμψης τελείωσα το σπίτι μου στη Ραφήνα. Δεν έζησα την κατάρα της Λάμψης. Όταν έφυγα, πήγα κατευθείαν στις Φιλοδοξίες στο Mega κι έκανα για τρία χρόνια μία καταπληκτική δουλειά".

Η Λουκία Παπαδάκη, μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της τηλεόρασης, που πλέον έχει υιοθετήσει τα γκρίζα μαλλιά, μίλησε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις μιας και η ίδια έχει βρεθεί στη δυσάρεστη αυτή θέση στο παρελθόν και η αλήθεια είναι πως οι δηλώσεις της έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

"Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και του έριξα χαστούκι. Είναι τόσο παλιό και ξεχασμένο, δεν τον… σκότωσα κιόλας. Τώρα θα έκανα κάτι χειρότερο, θα γελούσα".

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε με αγάπη για τον σύντροφό της με τον οποίο διατηρεί μακροχρόνια σχέση χαρακτηρίζοντάς τον "άντρα μου" παρά το γεγονός πως δεν έχουν παντρευτεί. Και γιατί να το κάνουν;

Θυμίζουμε πως η Λουκία Παπαδάκη διατηρεί δεσμό με τον Τίμο Τζάννες, ο οποίος είναι ο επιχειρηματίας ή αλλιώς ο άνθρωπος που "κρύβεται" πίσω από τα φημισμένα Montblanc.

Λουκία Παπαδάκη | Τα υπέροχα γκρίζα μαλλιά της, η μακροχρόνια σχέση και οι υπεροπτικές συμπεριφορές συναδέλφων της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ