Follow us

Celebrity News | Η Συνατσάκη δίνει μία υποδειγματική απάντηση στον Τζούμα, η Δανάη Μιχαλάκη εκτός της θεατρικής παράστασης και όλα τα νέα

Ποιοι είπαν: "Είπαν για εμένα ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους, ότι τι;", "Ο Μάρκος Σεφερλής δεν ήταν καλός σαν συνεργάτης";

MissBloom TEAM
Celebrity News

"Ο Μάρκος Σεφερλής δεν ήταν καλός σαν συνεργάτης"

Celebrity News | Η Συνατσάκη δίνει μία υποδειγματική απάντηση στον Τζούμα, η Δανάη Μιχαλάκη εκτός της θεατρικής παράστασης και όλα τα νέα

Ο Νίκος Ασημάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "MEGA Καλημέρα" μετά από χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη. Ο ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον χώρο ενώ αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Επικό! Ο κολλητός του Δημήτρη Ουγγαρέζου "τον αδειάζει" για την προσωπική του ζωή

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Καλεσμένος του Κωστή Μαραβέγια στο πλατό της εκπομπής "Δυνατά" ήταν πριν από μικρό χρονικό διάστημα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο δημοφιλής παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε μεταξύ άλλων και για τον ρόλο της φιλίας στη ζωή του. Τότε, οι εκπλήξεις δεν είχαν τελειωμό.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Δανάη Μιχαλάκη εκτός της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί - Τι συνέβη;

Δανάη Μιχαλάκη

Εκτός της θεατρικής παράστασης "Σεσουάρ για δολοφώνους" βρίσκεται η Δανάη Μιχαλάκη εξαιτίας της θετικής της διάγνωσης με κορονοϊό. Οι πρωταγωνιστές της παράστασης μίλησαν στην Άννα Ζηρδέλη και στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" επιβεβαίοντας το γεγονός.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Μιχάλης Ρέππας ξέσπασε: "Είπαν για εμένα ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους, ότι τι;"

Μιχάλης Ρέππας

Καλεσμένοι στο "Ποιος είναι πρωινιάτικα" βρέθηκαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου.

Ωστόσο μεταξύ όσων είπαν, μίλησαν και το ελληνική κίνημα του #metoo. Τότε ο Μιχάλης Ρέππας ξέσπασε, με αφορμή και τη δήλωση που είχε κάνει για τον Παύλο Χαϊκάλη παλαιότερα.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Μαίρη Συνατσάκη δίνει μία υποδειγματική απάντηση στις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα

Μαίρη Συνατσάκη

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" σχετικά με τις γυναικοκτονίες στη χώρα μας προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ εκείνων που εναντιώθηκαν στα λεγόμενα του ηθοποιού βρέθηκε και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία δεν διστάζει ποτέ να λέει ανοιχτά τη γνώμη της πάνω σε ζητήματα της επικαιρότητας. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας λοιπόν προχώρησε σε μία κίνηση - απάντηση μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ