Follow us

Celebrity News | Ο Βαλάντης έριξε τα "πυρά" του και στον Θανάση Βισκαδουράκη, η πρεμιέρα του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και όλα τα νέα

Ξέσπασε η Νικολέττα Ράλλη για τον Βαλάντη: "Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα", η Μαρία Ηλιάκη είπε: "Όταν έμαθα ότι έχω κορονοϊό, πλάνταξα στο κλάμα", η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι νόσησε με κορονοϊό, η Κατερίνα Καραβάτου είπε για τον Κωνσταντίνο Τζούμα: "Είναι σαν να μην είναι ο άνθρωπος που εγώ ξέρω" και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε γενέθλια: Πόσο χρονών έγινε;

MissBloom TEAM
celebrity news

Survivor | Ο Βαλάντης έριξε τα "πυρά" του και στον Θανάση Βισκαδουράκη

Celebrity News | Ο Βαλάντης έριξε τα "πυρά" του και στον Θανάση Βισκαδουράκη, η πρεμιέρα του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και όλα τα νέα

Ούτε ο Θανάσης Βισκαδουράκης γλύτωσε από τον Βαλάντη στο Survivor του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής στοχοποίησε τον ηθοποιό, λέγοντας ότι είναι ευθυνόφοβος.

"Ο Θανάσης είναι λίγο ευθυνόφοβος σε αυτά, θέλει να τα έχει καλά με όλους τους παίκτες. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση για να πάρει θέση. Δεν μου αρέσει στους ανθρώπους να μην παίρνουν θέση. Οι ευθυνόφοβοι. Λίγο ο Θανάσης προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες αλλά αυτό δεν βοηθά γιατί έτσι παρατείνεται το πρόβλημα" είπε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο | Πρεμιέρα για το talent show

ελλάδα έχεις ταλέντο

Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτο, το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" ξεκίνησε και μαζί μ’ αυτό και η αναζήτηση του μεγάλου ταλέντου της χώρας.

Ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τους τέσσερις κριτές, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ξέσπασε η Νικολέττα Ράλλη για τον Βαλάντη: "Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα"

Η Νικολέττα Ράλλη φόρεσε το viral κομμάτι από τη νέα συνεργασία του Brock Collection x H&M

Στο "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο" του Σαββάτου, η Νικολέττα Ράλλη και οι συνεργάτες της σχολίασαν όσα έχουν γίνει στο Survivor αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια ξέσπασε κατά του Βαλάντη.

"Έχω γίνει έξαλλη. Ο Βαλάντης έχει πρόβλημα. Έλεγα το ίδιο και για τον Τριαντάφυλλο, αλλά γέλαγα και λίγο. Ο άνθρωπος είναι υστερικός, τρέμει. Κι εγώ, αν ήμουν η Μυριέλλα, χωρίς να θέλω να γίνω υπερβολική, το βράδυ θα φοβόμουν να κοιμηθώ μαζί του στο δάσος. Έχεις καταλάβει ότι η επιθετικότητά του είναι χωρίς λόγο; Δεν τον πειράξανε", είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Ράλλη.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Μαρία Ηλιάκη: "Όταν έμαθα ότι έχω κορονοϊό, πλάνταξα στο κλάμα"

Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη έχει βρεθεί θετική στον κορονοϊό και έτσι απουσιάζει από το "Τι λες τώρα". Ωστόσο, βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία και αποκάλυψε τα συμπτώματα της.

Αρχικά τόνισε: "Βγήκε το μοριακό, είμαι θετική. Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι ότι την Τρίτη το απόγευμα για να ταξιδέψω Ελβετία – Ελλάδα, έκανα υποχρεωτικά μοριακό και ήμουν αρνητική. Πώς ξαφνικά βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση, δε ξέρω! Είπα σε μένα γιατί έτυχε αυτό. Δε μου μίλησε ο κορονοϊός και μου είπε "τώρα σου ‘ρχομαι, ετοιμάσου. Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα. Το πρωί καθόμουν στο αυτοκίνητο, απελπισμένη, πλαντάζοντας στο κλάμα και έπαιρνα τηλέφωνο όποιον συγγενή και φίλο, μπορούσα να στηριχτώ"

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι νόσησε με κορονοϊό

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότεροι διάσημοι βγαίνουν θετικοί ή αποκαλύπτουν ότι νόσησαν και αυτοί με κορονοϊο. Έτσι και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μοιράστηκε την δική της εμπειρία.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έκανε μια ανάρτηση και περιέγραψε την εμπειρία της και όσα βίωσε η ίδια.

"Ανυπομονώ να τα πούμε τη Δευτέρα στο καθιερωμένο μας ραντεβού στις 17:05 @katixanapsinete @skaitv.gr για την 1η εβδομάδα του 2022! Μετά από μια μικρή περιπέτεια υγείας που είχα όπως όλος ο κόσμος που ταλαιπωρείται, ευτυχώς ανάρρωσα και εύχομαι σε όλους να είναι όλα περαστικά. Χαίρομαι πολύ που ήμουν εμβολιασμένη και το πέρασα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και σας συμβουλεύω όσοι δεν το έχετε κάνει να βιαστείτε. Να προσέχετε τους εαυτούς σας, γιατί η υγεία είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε! Σας θέλω όλους συντονισμένους για να γίνουμε πάλι μια παρέα" έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Κατερίνα Καραβάτου για Κωνσταντίνο Τζούμα: "Είναι σαν να μην είναι ο άνθρωπος που εγώ ξέρω"

Κατερίνα Καραβάτου

Στο "Τι λες τώρα" οι συντελεστές σχολίασαν όσα έχει πει τα τελευταία 24ωρα ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ενώ φιλοξενήθηκαν και κάποιες νέες δηλώσεις του.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων ότι: "Οι φίλοι μου γέλασαν γιατί ξέρουν ποιος είμαι και κατάλαβαν το χιούμορ μου. Λάθος και χιούμορ εγώ τα βάζω στην ίδια κατηγορία. Χθες στον ΑΝΤ1 είπα ασυναρτησίες που δεν θα ξαναπώ. Δεν πιστεύω στη νεοελληνική οικογένεια. Λένε πολύ χειρότερα από αυτά που είπα εγώ σε μια εκπομπή. Δεν θα χρησιμοποιούσα τη λέξη συγγνώμη".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε γενέθλια | Πόσο χρονών έγινε;

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ιδιαίτερο ήταν το Σάββατο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μιας και είχε τα γενέθλια του!

Ο νικητής του Survivor 2017, ο οποίος και αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, έκλεισε τα 40 του χρόνια και δημοσίευσε μια φωτογραφία από τότε που έπαιζε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στο συνοδευτικό μήνυμα έγραψε: "Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ