Follow us

Αυτοκτόνησε ο 17χρονος γιος της Sinéad O’Connor – Το σπαρακτικό μήνυμά της

''Ο Θεός δεν σμίλεψε αυτό το όμορφο χαμόγελο στο όμορφο πρόσωπό σου για το τίποτα'', είχε γράψει στο Twitter. Ο Shane O’Connor αγνοούνταν από την Πέμπτη από το Newbridge της κομητείας Kildare και εθεάθη για τελευταία φορά το πρωί της Παρασκευής σε περιοχή του Δουβλίνου.

Αυτοκτόνησε ο 17χρονος γιος της Sinéad O’Connor – Το σπαρακτικό μήνυμα της Instagram @oconnor.sinead

Ο 17χρονος γιος της διάσημης μουσικού Sinéad O’Connor βρέθηκε νεκρός, δύο ημέρες αφότου αναφέρθηκε η εξαφάνισή του. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας ότι ''αποφάσισε να δώσει τέλος στον επίγειο αγώνα του'' και ζήτησε ''κανείς να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του''. Η αστυνομία επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του εφήβου το Σάββατο.

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, η O’Connor είχε γράψει στο Twitter: ''Ο όμορφος γιος μου, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, το ίδιο το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του σήμερα και είναι τώρα με τον Θεό. Να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Το μωρό μου. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Παρακαλώ να είστε ήσυχοι''.

Ο Shane O’Connor αγνοούνταν από την Πέμπτη από το Newbridge της κομητείας Kildare και εθεάθη για τελευταία φορά το πρωί της Παρασκευής σε περιοχή του Δουβλίνου. Στην έκκληση, η οποία επανεκδόθηκε την Παρασκευή, οι αξιωματικοί είπαν ότι ανησυχούν για τη ζωή του.

Τότε η τραγουδίστρια είχε αναρτήσει εγκάρδια μηνύματα στα social media ζητώντας από τον γιο της να επικοινωνήσει μαζί της. ''Σέιν, η ζωή σου είναι πολύτιμη. Ο Θεός δεν σμίλεψε αυτό το όμορφο χαμόγελο στο όμορφο πρόσωπό σου για το τίποτα'', είχε γράψει στο Twitter. ''Ο κόσμος μου θα κατέρρεε χωρίς εσένα. Είσαι η καρδιά μου. Παρακαλώ μην τη σταματήσεις να χτυπάει. Παρακαλώ μην βλάψεις τον εαυτό σου'', συνέχισε στις αναρτήσεις της.

Οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 17χρονου έχουν λήξει. ''Μετά την εύρεση ενός πτώματος στην περιοχή Bray του Wicklow την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, μια αναφορά αγνοουμένου για τον Shane O’Connor, 17 ετών, αποσύρθηκε''.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ