Follow us

"Λύγισε" η Κατερίνα Καραβάτου | Η αναφορά στους γονείς της και το διαζύγιο της

Η ίδια δεν δίστασε να μίλησε για όλους και για όλα.

Κατερίνα Καραβάτου NDP

Μία εξομολογητική συνέντευξη έδωσε στο πλατό της εκπομπής ''Χαμογέλα και πάλι'' το πρωί της Κυριακής η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ήταν η καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου. Η ίδια δεν δίστασε να μίλησε για όλους και για όλα.

Μετά την προβολή του βίντεο που έκανε αναφορά στους γονείς της, η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει συγκίνησή της μπροστά στην κάμερα: ''Περίμενε λίγο γιατί όταν τα βλέπεις αυτά, παρόλο που τα ‘χεις ζήσει, είναι λίγο περίεργο. Νομίζω ότι αυτή είναι η μεγάλη μου νίκη στη δουλειά…'', είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου και έκανε παύση, βουρκώνοντας.

''Ήταν όλα μαζεμένα σε ένα βίντεο και ένιωσα σαν να περνάει η ζωή από μπροστά σου… Και κάποια από αυτά ήταν πολύ πρόσφατα'', συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε και στο διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη και το αν φοβήθηκε για το πώς θα το διαχειριστούν τα παιδιά της: ''Με απασχολεί και θα με απασχολεί πάντα. Είναι άλλο τα παιδιά να ξέρουν ότι είναι στο σπίτι η μαμά και ο μπαμπάς και άλλο να πηγαίνει η Αέλια στο σχολείο και μπορεί να της πουν τα παιδιά το οτιδήποτε. Όταν ήμουν στα Χανιά για τη μητέρα μου, ήταν Δευτέρα, είχα πει στην Αέλια να πει στο σχολείο ότι συνέβη αυτό το δυσάρεστο γεγονός. Όταν μιλήσαμε ξανά στο τηλέφωνο, μου είπε 'μαμά, δεν είπα τίποτα, γιατί όλοι έρχονταν κατά πάνω μου και μου έλεγαν συλλυπητήρια'. Τότε μου είπε ότι 'οτιδήποτε συμβαίνει στην οικογένειά μας το μαθαίνουν όλοι' και της απάντησα ότι έτσι είναι''.

Δες όλα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ