Follow us

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη | "Δεν ξέρω αν θα μιλήσω ποτέ για την παρενόχληση που έχω δεχτεί"

''Υπάρχουν κάποιες δουλειές που αισθάνθηκα πολύ πιεσμένη και η σεξουαλική παρενόχληση δεν ήταν σε δουλειά που είχα ήδη''

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη | 'Δεν ξέρω αν θα μιλήσω ποτέ για την παρενόχληση που έχω δεχτεί' NDP

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη έδωσε το παρών διαδικτυακά στην εκπομπή ''Τι λες τώρα'' και μίλησε για τη νέα καθημερινότητά της στο Μεξικό, όπου ζει τον τελευταίο καιρό με τον σύντροφό της, αλλά και για τη σεξουαλική παρενόχληση, που υπέστη στο παρελθόν.

Για το τελευταίο θέμα η ίδια είχε εξομολογηθεί κάποια πράγματα στο πλαίσιο των αποκαλύψεων του #metoo. ''Υπάρχουν κάποιες δουλειές που αισθάνθηκα πολύ πιεσμένη και η σεξουαλική παρενόχληση δεν ήταν σε δουλειά που είχα ήδη. Δεν ήταν εφικτό για μένα να πω ναι και να προχωρήσω μετά από αυτό. Ποτέ δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό στην ουσία. Ακόμα και όταν μίλησα, δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω. Μίλησαν άλλοι για περιστατικό με τον ίδιο άνθρωπο'', ανέφερε η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη στην Κατερίνα Καραβάτου.

Loading...

Η ίδια συνέχισε τονίζοντας: ''Δεν είναι λόγος αυτός που με έκανε να φύγω από την Ελλάδα, είναι όμως ένας λόγος που μου έβαλε λίγο φρένο. Μίλησα γιατί αισθάνθηκα ότι πρέπει να πω ότι αυτό όντως συμβαίνει, αισθάνθηκα την ανάγκη να πω ότι μου έχει συμβεί και μένα. Είναι ένα κουτάκι μέσα μου που δεν το έχω ανοίξει ακόμα και δεν ξέρω αν θα το ανοίξω''.

Δες όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ