Celebrity News | Χαλασμός στο Survivor για τα φιλιά Κουρεντή & Κατσαούνη, η επιστροφή Χατζηγεωργίου στην Ελλάδα και όλα τα νέα

Η Ελένη Ράντου θετική στον κορονοϊό: "Είμαι τριπλά εμβολιασμένη", η Έλενα Παπαρίζου λέει: "Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο Ελληνίδα και πόσο Σουηδέζα νιώθω", και η Ανθή Βούλγαρη αποκαλύπτει: "Ξεπέρασε τα όρια, του είπα ότι θα τον κάνω ρεζίλι αν δεν σταματήσει".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Survivor | Χαλασμός για τα τρυφερά τετ-α-τετ Κουρεντή & Κατσαούνη! Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τα πρώτα καυτά φιλιά στο στόμα αντάλλαξαν Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης. Αυτό λοιπόν αποτέλεσε το μεγάλο ζήτημα της ημέρας στο πρώτο συμβούλιο του νησιού γι' αυτή την εβδομάδα.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία κέρδισε και το τοτέμ της ατομικής ασυλίας, εξέφρασε πρώτη την έντονη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι η ηθοποιός ερωτοτροπεί με έναν παίκτη της αντίπαλης παραλίας, τη στιγμή που η ομάδα των κόκκινων υποφέρει ψυχολογικά από τις ήττες.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ανθή Βούλγαρη: "Ξεπέρασε τα όρια, του είπα ότι θα τον κάνω ρεζίλι αν δεν σταματήσει"

Η Ανθή Βούλγαρη παραχώρησε μία συνέντευξη στην Πολυξένη Καραμίχα για την εφημερίδα "Real". Η δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα, για τις κακοποιητικές συμπεριφόρες, και για το πως εκείνη τις διαχειρίστηκε.

Αρχικά, η Ανθή Βούλγαρη παραδέχτηκε ΄πως μετανιώνει για ορισμένες συνεργασίες της: "Υπάρχουν κάποιες συνεργασίες που δεν θα έπρεπε να έχω δεχτεί. Όμως, κοιτάζοντας πίσω, υπήρχαν κάποιοι παράγοντες που έπρεπε να κάνω υποχωρήσεις. Οπότε καταλαβαίνεις ότι κάποιες φορές κάνουμε πίσω γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Έλενα Παπαρίζου: "Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο Ελληνίδα και πόσο Σουηδέζα νιώθω"

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν καλεσμένη της Έλενας Κατρίτση στο πλατό της εκπομπής της "Προσωπικά". Η λαμπερή pop - star παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην παρουσιάστρια της ΕΡΤ1 αναφερόμενη στους σταθμούς της ζωής της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξέφρασε το πόσο βαθιά νιώθει Ελληνίδα και Σουηδέζα και χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως "πλούσια" που έχει 2 πατρίδες. Όπως εξομολογήθηκε, τα ρατσιστικά σχόλια δεν την άγγιξαν, αλλά επηρέασαν τον πατέρα της."Δεν μπορούσε κανένας δημοσιογράφος να πει αυτά που θέλει και να αμφισβητήσει αυτά που νιώθω μέσα μου όπως και πόσο Σουηδέζα είμαι μέσα μου. Πολλές φορές δεν ξέρω ποια βάζω πρώτη" είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελένη Ράντου θετική στον κορονοϊό: "Είμαι τριπλά εμβολιασμένη"

Ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα και της Ελένης Ράντου. Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την κατάσταση της υγείας της αλλά και τη διαδικασία μέχρι να καταλήξει στη θετική της διάγνωση στον ιό.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Ράντου στράφηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσίευσε μία σχετική φωτογραφία, και σημείωσε: "Και μετα απο 3 μερες εδειξε τελικα θετικο. Κι ας ημουν με 3 δοσεις εμβολιασμενη. Κι ας ειμαι κλειδαμπαρωμενη . Αυτη η φαση του covid ειναι σαν πυρκαγια. Αρπαμε ολοι! Περαστικα μας!!!!!!!".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου επέστρεψε στην Ελλάδα

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε από το Survivor πριν από λίγες ημέρες και το μεσημέρι της Κυριακής επέστρεψε στην Ελλάδα και φυσικά οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι ήταν εκεί!

Ο γνωστός ηθοποιός παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για περίπου δύο εβδομάδες, ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Tags