Follow us

Μυριέλλα Κουρεντή | Η δημόσια αναφορά στον σύντροφό της, John: "Θυμάμαι τα πάντα"

Και η απάντηση του συντρόφου της στα σχόλια για το ειδύλλιο με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Μυριέλλα

Εκτός από τα αγωνίσματα, τις εντάσεις και τις ανατροπές, το κοινό του Survivor στον φετινό κύκλο έχει στρέψει το ενδιαφέρον του και σε ένα ειδύλλιο ανάμεσα σε δύο από τους συμμετέχοντες. Ο λόγος για τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, που είχαν έρθει κοντά από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, ενώ σε αυτό της Κυριακής 9 Ιανουαρίου, αντάλλαξαν και το πρώτο τους φιλί.

Διαβάστε Επίσης

Το φιλί που απασχόλησε

Η ηθοποιός και ο παίκτης των Μαχητών έδωσαν ένα φιλί στο στόμα, με τους συμπαίκτες τους να μένουν αρχικά άφωνοι και εν συνεχεία να το ανάγουν σε κεντρικό θέμα του συμβουλίου.

Η σχέση με τον John Lygnos

Ωστόσο, η 34χρονη καλλιτέχνης δεν είναι single στην προσωπική της (εκτός Survivor) ζωή, καθώς έχει σχέση όπως γνωρίζουμε με τον μουσικό, John Lygnos. Μάλιστα, όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας 10/1, θα αναφερθεί σε εκείνον λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John. Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι.

Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο. Όσο μακριά κι αν είμαι, τον νιώθω. Μυριέλλα and John forever".

Loading...

Μυριέλλα Κουρεντή | Η δημόσια αναφορά στον σύντροφό της, John: "Θυμάμαι τα πάντα"

Όσον αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη, αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος με την ηθοποιό. "Δεν ζήτησα να ερωτευτώ, ερωτεύτηκα. Δεν είναι στο χέρι μου, είναι στην καρδιά μου", τον ακούμε να λέει.

Το εν λόγω trailer

Τη σιωπή του "έσπασε" και ο John Lygnos, μιλώντας στο HELLO, αναφορικά με την πολυσυζητημένη συμμετοχή της συντρόφου του στο reality επιβίωσης. Απόλυτα υποστηρικτικός και χωρίς να κρύβει την αγάπη του για το πρόσωπό της, δήλωσε μεταξύ άλλων στο περιοδικό:

"Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το "χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε.

Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο. Θα ήθελα να στέλνετε όλοι θετικές σκέψεις στη Μυριέλλα, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά το αξίζει. Αυτές είναι οι απόψεις μου και θα ήθελα να μην ασχολείστε άλλο με την προσωπική μας ζωή παρά μόνο με την καλλιτεχνική μας φύση. Σας ευχαριστώ".

Το απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ