Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν με τον κορονοϊό και η κατάσταση της υγείας της κόρης της

"Είμαι εδώ με χαρτί για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω συνέχεια. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. - Φοβήθηκα για το μωρό".

Μαρία Ηλιάκη NDP

Θετική στον κορονοϊό έγινε γνωστό πως είναι η Μαρία Ηλιάκη, το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου. Η παρουσιάστρια που φέτος βλέπουμε στην εκπομπή "Τι λες τώρα" στο Mega, βρίσκεται φυσικά σε καραντίνα στο σπίτι της, μαζί με την έξι μηνών κόρη της, Κατερίνα.

Το μεσημέρι μάλιστα της επόμενης ημέρας εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή του Mega μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου και τους συνεργάτες της, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της.

Τι λες τώρα | Εκτός εκπομπής η Μαρία Ηλιάκη - Τι συνέβη

Μεταξύ άλλων, είπε για τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει:

"Είμαι εδώ με χαρτί για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω συνέχεια. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκαλα, αυτά.

Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα τώρα όπου να 'ναι να κάνω την τρίτη, αλλά με πρόλαβε!

Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες ακόμη δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω τον θηλασμό κανονικά. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, προφανώς έχει γίνει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ