Follow us

Βαλάντης | Σε αυτό το σπίτι θα επιστρέψει μετά την αποχώρησή του από το Survivor (εικόνες)

Αυτό είναι το σπίτι του τραγουδιστή που κατάφερε να γίνει ο πιο αντιπαθής παίκτης στην ιστορία του εν λόγω ριάλιτι.

βαλάντης

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες συμμετοχές του φετινού Survivor δεν είναι άλλη από αυτή του Βαλάντη, που έχει "ταράξει" για τα καλά τα καταπράσινα νερά του Άγιου Δομίνικου.

Ο τραγουδιστής αγωνίζεται με τους "Διάσημους" ενώ έχει συγκρουστεί ουκ ολίγες φορές τόσο με συμπαίκτες του, όσο και με τους αντιπάλους τους. Μάλιστα, σε πρόσφατο συμβούλιο του νησιού, στο οποίο και πάλι προέκυψε υποψήφιος, ξεπέρασε εντελώς τα όρια με απαράδεκτο ως προς τη συμπαίκτριά του, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, σχόλιο.

Διαβάστε Επίσης

Αναφορικά με τη ζωή που έχει αφήσει πίσω του στην Ελλάδα, ο 46χρονος Ροδίτης μουσικός έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες. "Έχω κάνει στο παρελθόν ένα γάμο κι έχω τρία παιδιά, με τρεις διαφορετικές γυναίκες. Καταστρέφεις τη γυναίκα αν κάνεις τρία παιδιά με μια γυναίκα", είχε δηλώσει σχετικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν.

Με αφορμή τις πολλές viral -και λάθος από πολλές απόψεις- στιγμές και ατάκες που έχει πει στο πλαίσιο του reality επιβίωσης (αλλά και εκτός από αυτό), "μπήκαμε" του σπίτι του Βαλάντη Αυγενικού- όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του- και πήραμε μια γεύση από τον προσωπικό του χώρο.

Στα ακόλουθα πλάνα βλέπουμε φωτογραφίες και βίντεο που έχει κατά καιρούς αναρτήσει από την οικεία του, με φανερή την αγάπη του στα λουλούδια, τις κορνίζες, τους πίνακες ζωγραφικής και φυσικά τη μουσική.

Βαλάντης | "Μπήκαμε" στο σπίτι του πιο πολυσυζητημένου παίκτη του Survivor

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ