Follow us

Κωνσταντίνος Τζούμας | Οι νέες δηλώσεις στο "Πρωινό": "Δεν ανακαλώ τίποτα - Κάνω χιούμορ"

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του στην αρχή της σύνδεσής τους, λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε μέχρι να βγει στον αέρα. "Άντε γεια. Φεύγω…".

Κωνσταντίνος Τζούμας NDP

Στο "Πρωινό" εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Τζούμας για ακόμη μια φορά, μετά τις επίμαχες και άκρως σεξιστικές δηλώσεις που είχε κάνει πριν από μερικές ημέρες στην ίδια εκπομπή.

Μάλιστα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του στην αρχή της σύνδεσής τους, λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε μέχρι να βγει στον αέρα. Όταν ο Γιώργος Λιάγκας του ζήτησε προσωπικά συγγνώμη, εκείνος είπε:

"Καλημέρα, καλημέρα, περιμένω από τις παρά 10. Γεια χαρά, ό,τι έχω να πω το είπα και από εδώ και πέρα πέφτει σιωπή για να αναλάβουν οι δικηγόροι. Άντε γεια. Φεύγω…

Κ. Λιάγκα είστε υπεύθυνος άνθρωπος, δε μπορώ να απευθυνθώ σε εσάς που περιμένω από τις παρά μέχρι και τις και 20 και ζητάτε να πάμε σε διαφημίσεις. Δεν περιμένω τίποτα, αυτά είναι προνόμια του διαδικτύου, δεν έχω σχέση με αυτό. Συχνάζω στο Φίλιον, να έρθετε τα απογεύματα να με βρείτε. Δεν θέλω να πω τίποτε. Γιατί πρέπει να πω κάτι; Καλημέρα σας.

(...)Έλειπε το ρήμα "νόμιζε”. Φαντάσου η κάθε φλύαρη γυναίκα να είναι απόρροια γυναικοκτονίας. Έχουμε χάσει το χιούμορ μας. Οι εποχές πρέπει να αλλάξουν. Εμείς δεν πρέπει να αλλάξουμε το χιούμορ μας. Καλημέρα και καλή χρονιά! Δεν ανακαλώ τίποτα, κάνω χιούμορ άλλες φορές επιτυχημένο, άλλες φορές αφόρητο."

Κωνσταντίνος Τζούμας | "Δεν ανακαλώ τίποτα - Κάνω χιούμορ"

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ