Follow us

Γιώργος Κατσαούνης | Η αντίδραση των γονιών του στο ειδύλλιό του με τη Μυριέλλα Κουρεντή (βίντεο)

Πώς βλέπουν τον έρωτα του γιου τους για την ηθοποιό;

Survivor Instagram @survivorgreece

Στην εκπομπή Love It μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο καλός φίλος του Γιώργου Κατσαούνη, Βασίλης. Συμφωνώντας με την Ιωάννα Μαλέσκου πως ο κολλητός του και παίκτης των Μαχητών στο φετινό Survivor είναι ερωτευμένος με τη Μυριέλλα Κουρεντή, σχολίασε και το φιλί που αντάλλαξαν στο τελευταίο επεισόδιο.

"Θα συμφωνήσω πως έχει δαγκώσει ο φίλος μου τη λαμαρίνα. Σίγουρα χρειάζονται δύο άτομα για να ερωτευτούν. Όπως είδαμε, υπήρχε κάτι αμοιβαίο.

Η Μυριέλλα έχει πολλά ωραία χαρακτηριστικά που τράβηξαν την προσοχή του Γιώργου. Εγώ πιστεύω πως αυτό δεν άρχισε μέσα στο παιχνίδι. Διότι και οι Μαχητές και οι Διάσημοι είχαν γνωριστεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Πριν πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο για 2-3 μέρες έμεναν και στο ίδιο ξενοδοχείο".

Ακόμη, όταν ρωτήθηκε για το πώς αντιμετωπίζουν οι γονείς του Γιώργου Κατσαούνη την κατάσταση αυτή και το εν λόγω ειδύλλιο, αποκάλυψε:

"Έχουμε κάποιες επαφές. Σίγουρα οι γονείς του είναι χαρούμενοι. Καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι μια έκθεση και δημοσιότητα, που χαίρεται κάθε γονέας θα έλεγα.

Ο Γιώργος δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός και αυτό δεν είναι ένα έργο στην τηλεόραση. Ο Γιώργος είναι αληθινός. Είναι ο πραγματικός του εαυτός. Δε θα έκανε κάτι που δεν αισθάνεται.

Δε μπορώ να εκφραστώ εκ μέρους των γονέων. Όταν ένας γονέας βλέπει το παιδί του τόσο χαρούμενο, πιστεύω είναι χαρούμενος και αυτός. Σίγουρα δε μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον".

Γιώργος Κατσαούνης | Η αντίδραση των γονιών του στο ειδύλλιό του με τη Μυριέλλα Κουρεντή (βίντεο)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ