Follow us

Άρης Μακρής | Η απάντησή του για την εμπλοκή του ονόματός του στην κακοποίηση που κατήγγειλε η Άννα Μαρία Βέλλη

Ο τραγουδιστής και πρώην σύντροφος της YouTuber, απαντά σε όσους τον ενέπλεξαν με την κακοποίηση που κατήγγειλε η 32χρονη.

Άννα Μαρία Βέλλη - Άρης Μακρής NDP

Στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και στην Άννα Ζηρδέλη μίλησε το πρωί της Δευτέρας 10/1 ο Άρης Μακρής. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός αναφέρθηκε και στο Survivor, όπου συμμετείχε ο συνάδελφός του Γιάννης Χατζηγεωργίου (ο ηθοποιός αποχώρησε οικειοθελώς), αλλά και την πρόταση που είχε δεχθεί ο ίδιος πέρυσι για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

"Πέρσι μου έγινε μια πρόταση για το Survivor. Είχε γίνει μια αρχική συζήτηση, χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, αλλά το φοβήθηκα και εγώ για θέματα υγείας. Ο Γιάννης πήγε και έφυγε για προσωπικούς λόγους από ό,τι έμαθα. Το είχαμε συζητήσει με τον Γιάννη, δεν είναι ότι ήρθε κάποια μέρα στην πρόβα και είπε άντε γεια σαςπαρατάω, φεύγω για Άγιο Δομινίκο. Του δόθηκε το ΟΚ."

Τέλος, δεν έκρυψε τη λύπη του για την εμπλοκή του ονόματός του με την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε αποκαλύψει πως δέχθηκε από πρώην σχέση της η Άννα Μαρία Βέλλη.

"Στεναχωρήθηκα που συνδυάστηκε η είδηση με το όνομά μου. Αρχικά, γιατί όντως δημιουργήθηκε αυτός ο ντόρος, αλλά χωρίς επιπλέον έκταση. Ούτε ασχολήθηκα να πάρω τηλέφωνο να δω τι έχει γίνει ούτε τίποτα".

Το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ