Follow us

Αθηνά Ευμορφιάδη - Survivor | Η 32χρονη πρωταθλήτρια Kick Boxing, ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά και η επέμβαση που την τρόμαξε

Ο γοητευτικός 46χρονος σύντροφός της, η κόρη της και όσα έχει αποκαλύψει για τη ζωή της.

Αθηνά Ευμορφιάδη

Μπορεί οι "Διάσημοι" παίκτες του Survivor να μας ήταν λίγο-πολύ γνωστοί (όπως δηλώνει και η ονομασία της ομάδας στην οποία ανήκουν), ωστόσο κάτω από τις συνθήκες επιβίωσης που επικρατούν στον Άγιο Δομίνικο, έχουν την ευκαιρία να μας "επανασυστηθούν".

Μια από τις συμμετέχουσες της οποίας το όνομα αποτελεί συχνά trend στο Twitter δεν είναι άλλη από τη δυναμική Αθηνά Ευμορφιάδη, κυρίως λόγω των εντάσεων που προκαλεί στην καλύβα αλλά και στο συμβούλιο του νησιού.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον με την προσωπικότητά της όμως έχει και το προφίλ της στα social media, το οποίο αποτελεί έναν φωτογραφικό συνδυασμό της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής της ζωής.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Η 32χρονη Παγκόσμια πρωταθλήτρια του Kick Boxing έχει ύψος 1,80 μ, γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου του 1989 και είναι μαμά μιας κόρης.

Loading...

Με καταγωγή από την Κόρινθο, ξεκίνησε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες στα 11 της χρόνια. Έπειτα από οχτώ χρόνια, την "κέρδισε" το kick boxing.

Loading...
Loading...

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram όπου και μετρά 14,3k ακολούθους, με την ίδια να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την επαγγελματική αλλά και προσωπική της ζωή.

Loading...
Loading...
Loading...

Στη δεύτερη κατέχει κεντρικό ρόλο και ο 46χρονος σύντροφός της Γιάννης Μαυροκορδάτος, σε συνεργασία με τον οποίο άνοιξε τη δική της σχολή πολεμικών τεχνών, το Epic Fight Club.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...

Πώς ξεκίνησαν όλα

Όπως έχει πει σε συνέντευξή της στο sdna.gr τον Φεβρουάριο του 2020, "Το "μικρόβιο" των πολεμικών τεχνών το κόλλησα σε ηλικία 11 ετών όταν ξεκίνησα καράτε. Μετά από 8 χρόνια ένιωσα ότι ο κύκλος του καράτε είχε κλείσει πλέον για μένα και ήθελα κάτι πιο δυναμικό που να αρμόζει στον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου. Και στο kick boxing βρήκα αυτό που πραγματικά μου ταίριαζε".

Loading...
Loading...

Στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει και τον μεγάλο τραυματισμό της τρία περίπου χρόνια πριν, εξαιτίας του οποίου έμεινε έναν χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Κοντεύουν δυο χρόνια από τον μεγάλο τραυματισμό μου. Ένας χρόνος εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο εγωισμός μου δυστυχώς με έκανε να αδιαφορώ για το πρόβλημα μου και έφτασα στο σημείο να τραυματιστώ σοβαρά κατά την διάρκεια του αγώνα. Το χέρι μου δεν άντεξε στο πρώτο λεπτό και έσπασε σε πολύ άσχημο βαθμό. Εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να πιστέψω αυτό που συνέβαινε. Πάλευα με ένα χέρι μέχρι που εντόπισε το πρόβλημα ο διαιτητής και έκοψε το παιχνίδι στον δεύτερο γύρο.

Loading...

Έχασα πραγματικά 10 χρόνια από την ζωή μου. Υποβλήθηκα σε χειρουργείο. Ένιωσα την αναπηρία στο 70%, τρόμαξα τόσο πολύ και κάθε μέρα που περνούσε διαπίστωνα τι κακό προκάλεσα στον εαυτό μου. Εκεί που είχα ανοίξει για τα καλά τα φτερά μου αγωνιστικά, ένιωσα ότι κάποιος μου τα έκοψε και προσγειώθηκα απότομα. Πήρα ένα μεγάλο μάθημα που με βοήθησε να σέβομαι και να αγαπώ ακόμα περισσότερο τον εαυτό μου.

Loading...

Δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω όλο αυτό που πέρασα με τον τραυματισμό μου. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ακόμα και με ένα χέρι δεν πτοήθηκα. Συνέχισα να προπονούμαι και να δουλεύω σκληρά, ενώ παράλληλα προσπαθούσα να αποδεκτώ την όλη κατάσταση ώστε να συνεχίσω βήμα βήμα την αποκατάσταση μου όσο καιρό απείχα από τα ρινγκ.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ