Η Κατερίνα Ζαρίφη για την περιπέτεια της υγείας της | Οι δύο μεταλλάξεις του κορονοϊού και το το χειρουργείο

Οι αποκαλύψεις της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε ανανεωμένη στους τηλεοπτικούς δέκτες και στην εκπομπή της "Ελένη" με μία πολύ αγαπημένη καλεσμένη. Συγκεκριμένα, στο πλατό βρέθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη με σκοπό να μιλήσει την έναρξη της θεατρικής παράστασης Cavewoman, στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων όμως, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τις περιπέτειες που πέρασε με την υγεία της. Όπως αποκάλυψε, πριν λίγο καιρό η ηθοποιός και παρουσιάστρια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά και πως νόσησε δύο φορές από κορονοϊό.

Όπως δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη "Πριν από λίγο καιρό έκανα μία επέμβαση. Μπαίνω για την πρώτη επέμβαση, με ναρκώνουν, ξυπνάω και μου λέει η κοπέλα σας ναρκώσαμε αλλά δεν έγινε η εγχείρηση γιατί έπεσε ο αιματοκρίτης. Μετά από 15 μέρες ξαναπάω, κάνω την εγχείρηση και όλα καλά" και στη συνέχεια συνέχισε λέγοντας πως "Λίγες ημέρες μετά, έρχεται η Όμικρον στην Ελλάδα. Κολλάω και την Όμικρον, έχω κολλήσει και τις δύο μεταλλάξεις, αν κολλήσω και τρίτη θα με στείλουν στη Γουχάν για πειραματόζωο".

Δες εδώ το απόσπασπα