Follow us

Survivor News | Στα μαχαίρια Μυριέλλα Κουρεντή & Αθηνά Ευμορφιάδη - Τρεις ακόμη υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Μυριέλλα Κουρεντή για τον σύντροφό της: "Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά...", ο Κώστας Κοκκινάκης θυμάται το "Survivor 2017" & στηρίζει τον Απόστολο Ρουβά: Σε νιώθω" και η κατάρρευση του Θανάση Μπέλλου στον στίβο μάχης.

MissBloom TEAM
Survivor News

Survivor | "Λύγισε" η Μυριέλλα Κουρεντή μιλώντας για τον σύντροφό της: "Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά..."

Φανερά φορτισμένη ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή τη στιγμή που χρειάστηκε να μιλήσει για τον σύντροφό της, John. Η παίκτρια είχε ένα μεγάλο ξέσπασμα κατά το οποίο μίλησε με λόγια καρδιάς για τον συνεργάτη της, ενώ έκανε σκέψεις για το πως μπορεί να αισθάνεται ο νεαρός βλέποντας όλα όσα διαδραματίζονται on-camera με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Αναλυτικότερα, η ηθοποιός είπε: "Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες είναι - ήταν η γιορτή του John, του συνεργάτη μου. Όταν είμαι μαζί του, είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου, μοιραζόμαστε τη σιωπή, τον θόρυβο, γελάμε πολύ. Τον φαντάζομαι να βλέπω όλα αυτά που μου συμβαίνουν εδώ και να στενοχωριέται πάρα πολύ. Θα ήθελα να τον πάρω μια αγκαλιά και να τον κοιτάξω, και να τον μυρίσω, και να του πω ότι τον αγαπάω παρά πολύ.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Στα μαχαίρια Μυριέλλα Κουρεντή & Αθηνά Ευμορφιάδη! Τρεις ακόμη υποψήφιοι προς αποχώρηση

Έπειτα, οι Μαχητές πέρασαν στην κάλπη και έβγαλαν την Παρασκευή Σταματοπούλου. Η Αθηνά Ευμορφιάδη έδωσε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξαιτίας των εκφράσεων που χρησιμοποίησε για να στηρίξει τη Μυριέλλα Κουρεντή. Ο Σπύρος Μαρτίκας με τη σειρά του"έδωσε" τον Σταμάτη Καλαφατά.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Κατέρρευσε ο Θανάσης Μπέλλος στον στίβο μάχης

Ένα ακόμη εκρηκτικό αγώνισμα ασυλίας έλαβε χώρα στο Άγιο Δομίνικο. Η ομάδα των Διασήμων κατάφερε να κερδίσει την πρώτη της ομαδική ασυλία μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει πως μπαίνει στο αποψινό συμβούλιο χωρίς άγχος.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Κώστας Κοκκινάκης θυμάται το "Survivor 2017" & στηρίζει τον Απόστολο Ρουβά: Σε νιώθω"

Με αφορμή τις ιδιαίτερες διατροφικές ορέξεις της κόκκινης ομάδας, οι οποίες έφτασαν τον Απόστολο Ρουβά στα όριά του στο χθεσινό επεισόδιο του "Survivor 2022", ο Κώστας Κοκκινάκης θυμήθηκε την εποχή που ο ίδιος μαγείρευε για όλη την ομάδα των διασήμων στο "Survivor 2017".

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Κοκκινάκης αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως τα ίδια πέρνουσε και εκείνος, "δίνοντας" τα γούστα των τότε συμπαικτών του.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ