Follow us

Celebrity News | Το ατύχημα που "τάραξε" την Ελένη Μενεγάκη, η Ζήνα Κουτσελίνη με την κόρη της και τη βαφτιστήρα της στο Golden Hall & όλα τα νέα

Ο Λευτέρης Χαρίτος αποχαιρέτησε τον μπαμπά του, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: "Έχω πολλές πληγές μέσα μου", ο Ανδρέας Μικρούτσικος λέει: "Υπάρχουν παρουσιάστριες που με κάνουν και ντρέπομαι", η Κάτια Δανδουλάκη τονίζει: "Στην εξουσία, το ποτό και το χαρτί φαίνεται ο χαρακτήρας". Όσα διαβάσαμε στο Yupiii.gr.

MissBloom TEAM
Celebrity News

Η Έλενα Χριστοπούλου σε μία προσωπική εξομολόγηση: "Έχω πολλές πληγές μέσα μου"

Celebrity News | Το ατύχημα που "τάραξε" την Ελένη Μενεγάκη, η Ζήνα Κουτσελίνη με την κόρη της και τη βαφτιστήρα της στο Golden Hall & όλα τα νέα

Την Έλενα Χριστοπούλου υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πρώτο "The 2night show" για το 2022. Η λαμπερή manager παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον αγαπημένο παρουσιαστή του ΑΝΤ1 αναφερόμενη στη ζωή της πριν και μετά την τηλεοπτική της παρουσία, αλλά και στο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο".

Η Έλενα Χριστοπούλου δούλευε από τότε που θυμάται τον εαυτό της: "Μετά τα 17 δούλευα παντού από σέρβις από μπαρ. Ήμουν από μια οικογένεια που δούλευε μόνο ο πατέρας μου. Πήγα σε σχολή ηθοποιιας ένα φεγγάρι αλλά έφυγα. Βαρέθηκα, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου όταν νιώθω ότι βαριέμαι δεν μπορεί να με σταματήσει κανείς. Κάποια στιγμή έπιανε ταβάνι".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η αιχμή του Ανδρέα Μικρούτσικου για πασίγνωστο τηλεοπτικό πρόσωπο: "Υπάρχουν παρουσιάστριες που με κάνουν και ντρέπομαι"

Ανδρέας Μικρούτσικος

Η μεγάλη πρεμιέρα του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης για την ομάδα της "Super Κατερίνας". Με αφορμή μερικά σχόλια για τη χημεία της Έλενας Χριστοπούλου και της Κρυσταλλίας Ρήγα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για τα τηλεοπτικά δρώμενα, αφήνοντας μερικές μπηχτές για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αναλυτικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε μεταξύ άλλων: "Υπάρχουν παρουσιαστές και παρουσιάστριες που εγώ που έχω υπηρετήσει 20 χρόνια την τηλεόραση με κάνουν και ντρέπομαι. Και μπορώ να σας πω και όνομα, δεν τραβάω κανένα ζόρι. "Κάτι ξαναψήνεται", ντρέπομαι. Θέλετε να είμαι ειλικρινής; Ντρέπομαι, λέω "γιατί να είναι στην τηλεόραση;". Δεν της ταιριάζει το πρότζεκτ που λέγεται τηλεόραση και ο τρόπος που το κατακτάει αυτό το πράγμα. Είναι ένα ωραίο κορίτσι, ας πάει στα καλλιστεία. Σήμερα έχουμε μεγάλο πρόβλημα, είναι λίγοι οι άνθρωποι που υπηρετούν το μέσον. Γεμίσαμε παλτά, άφωνους και μανεκέν. Την άποψή μου είπα, δεν βαραίνει κανέναν".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

H Ζήνα Κουτσελίνη με την κόρη της και τη βαφτιστήρα της στο Golden Hall

Ζήνα Κουτσελίνη

Στο Golden Hall απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Ζήνα Κουτσελίνη. Η γνωστή παρουσιάστρια σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ξέκλεψε λίγο χρόνο και πέρασε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, Έμμα, και την βαφτιστήρα της.

Η διάσημη παρουσιάστρια του STAR πιο λαμπερή από ποτέ, φορώντας τη μάσκα της και τηρώντας όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού, απόλαυσε τη βόλτα της και τα ψώνια της με την κόρη της και την βαφτιστήρα της στο εμπορικό κέντρο τις ημέρες των Χριστουγέννων, λίγο πριν επιστρέψει ξανά στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής της "Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Λευτέρης Χαρίτος αποχαιρέτησε τον μπαμπά του – Στο πλευρό του η Μαρκέλλα Γιαννάτου

Λευτέρης Χαρίτος

Το τελευταίο αντίο είπε στον μπαμπά του το μεσημέρι της Δευτέρας ο σκηνοθέτης των "Άγριων Μελισσών”, Λευτέρης Χαρίτος. Ο Δημήτρης Χαρίτος έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών το πρωί της Παρασκευής βυθίζοντας στο πένθος τον γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος έκανε γνωστή και τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Κάτια Δανδουλάκη: "Στην εξουσία, το ποτό και το χαρτί φαίνεται ο χαρακτήρας"

Κάτια Δανδουλάκη

Καλεσμένη στο "Πρωινό” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Κάτια Δανδουλάκη. Η διάσημη ηθοποιός συνάντησε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο του κορονοϊού που διανύουμε, για τα νέα παιδιά, τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης, το Bachelor και περίεργες καταστάσεις που έζησε στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και πως τις αντιμετώπισε.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Το ατύχημα που "τάραξε" την Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε και πάλι στο Mega, όμως είχε ένα ατύχημα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πήγε να δείξει την τοποθέτηση χορηγού που είχε, όμως είχε ένα ατύχημα μιας και λερώθηκε με κόκκινη σάλτσα.

Η ίδια αστειεύτηκε και μετά από λίγο σκουπίστηκε, λέγοντας: "Σκεφτείτε ότι είναι κουτσουλιά πουλιού. Εγώ το βλέπω για γούρι".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ