Follow us

Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου | Η φωτογραφία από το μαιευτήριο

Baby boom: "Σήμερα στην οικογένεια μας υποδεχτήκαμε το θαύμα. Καλωσόρισες πριγκίπισσα μας".

Τσαλίκης Δημητροπούλου NDP

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα μοιράστηκαν προ ολίγων ημερών μαζί μας ο Γιώργος Τσαλίκης και η σύζυγός του Δώρα Δημητροπούλου, που το 2022 τους βρήκε να πλέουν οικογενειακώς σε πελάγη ευτυχίας.

Πιο συγκεκριμένα, η κουνιάδα του τραγουδιστή και μικρότερη αδερφή της γυναίκας του, Λία, έγινε μαμά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι- καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Σταύρο.

Baby boom στην οικογένεια του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου

Αναρτώντας μια φωτογραφία από το μαιευτήριο με το νεογέννητο μωρό, η περήφανη θεία έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram λίγο μετά την έλευση της ανιψιάς της:

Αυτό το πλάσμα είναι η απόδειξη ότι με επιμονή υπομονή και πίστη γίνονται ακόμα και σήμερα θαύματα. Να μας ζήσει Λια και Σταύρο!! Αδελφούλα μου είμαι περήφανη!!!

Loading...

Ανάλογη λήψη ανέβασε και ο Γιώργος Τσαλίκης που διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με το ζευγάρι. Έτσι, έγραψε χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του:

Για εμάς είναι ο Σταύρος και η Λία οι δικοί μας άνθρωποι… Για εσάς είναι 2 άγνωστοι που θα μπορούσαν όμως να είναι τα αδέρφια σας, οι κολλητοί σας, εσείς οι ίδιοι που έχετε ένα όνειρο… Ένα όνειρο που με την πίστη, την επιμονή και την αισιοδοξία το κάνετε πραγματικότητα… Σήμερα στην οικογένεια μας υποδεχτήκαμε το θαύμα… Καλωσόρισες πριγκίπισσα μας"

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ