Follow us

Η 87χρονη αειθαλής Ρίκα Διαλυνά σε νέα συνέντευξή της | "Στις Κάννες οι δημοσιογράφοι έδιωχναν τη Βουγιουκλάκη για να με φωτογραφίσουν"

Άκρως εντυπωσιακή, η ηθοποιός κάνει κάποιες αποκαλύψεις στην εκπομπή "Τετ α Τετ" και τον Τάσο Τρύφωνος.

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ρίκα Διαλυνά στην εκπομπή "Τετ α Τετ" και τον Τάσο Τρύφωνος. Η γνωστή ηθοποιός προχώρησε και σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην ταινία Διπλοπενιές.

Ρίκα Διαλυνά | Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό

Όταν είχα γυρίσει την ταινία δεν ήμουν ευχαριστημένη. Όταν έφτασα στις Κάννες για το φεστιβάλ, το βράδυ γινόταν η ελληνική βραδιά που ήταν ο Ζαμπέτας και όλοι αυτοί. Όταν βγήκε η Αλίκη και τραγούδησε δεν έγινε τίποτα. Μετά βγήκε ο Παπαμιχαήλ, έβγαλε το σακάκι του, άρχισε να χορεύει ζεϊμπέκικο και πάλι δεν έγινε τίποτα.

Είχαν φέρει 15.000 πιάτα και είχαν πει πως όταν βγει η σταρ της βραδιάς, δηλαδή η Αλίκη, να τα σπάσουν. Αυτοί ήταν ξένοι, δεν ήξεραν. Όταν βγήκα εγώ σε κάποιοι στιγμή, ήρθαν όλοι και χειροκροτούσαν, οι δημοσιογράφοι έδιωχναν τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ για να με φωτογραφήσουν, γιατί εμένα ήξεραν.

Ρίκα Διαλυνά | "Στις Κάννες οι δημοσιογράφοι έδιωχναν τη Βουγιουκλάκη για να με φωτογραφίσουν"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ