Follow us

Ο άντρας της πέθανε 5 μήνες μετά από αυτήν. Η τραγική ιστορία της Brittany Murphy που έφυγε στα 32

Στις 20 Δεκεμβρίου 2009 βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της, το οποίο είχε αγοράσει από την Britney Spears και το μισούσε. Το θεωρούσε κακότυχο.

MissBloom TEAM
Britany murphy YouTube

20 Δεκεμβρίου 2009. Στις 8 η ώρα το πρωί η ηθοποιός Brittany Murphy κατέρρευσε στη μπανιέρα της. Η μητέρα της άκουσε τον θόρυβο από την πτώση και έτρεξε να δει τι είχε συμβεί. Η Murphy ήταν αναίσθητη και γυμνή. Κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και της έριξε κρύο νερό για να συνέλθει, αλλά η Brittany δεν άνοιγε τα μάτια της. Η ηθοποιός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Los Angeles. Όμως, δεν τα κατάφερε. Στις 10:04 η Μurphy άφησε την τελευταία της πνοή. Ήταν μόλις 32 ετών.

Ο αναπάντεχος θάνατός της προκάλεσε δημοσιεύματα που έλεγαν ότι πέθανε από χρήση ναρκωτικών ουσιών. Όμως, δεν ήταν αλήθεια. Η ιατροδικαστική εξέταση δεν βρήκε καμία ναρκωτική ουσία στο αίμα της. Τα τελευταία χρόνια είχε χάσει πολλά κιλά και ο Τύπος έγραφε ότι είχε πάθει ανορεξία και ότι έκανε χρήση κοκαΐνης. Σε συνέντευξή της το 2004 είχε πει: "Δεν είχα ποτέ κάποια διατροφική διαταραχή. Δεν παίρνω ναρκωτικά ούτε πίνω αλκοόλ. Πίνω ένα ποτήρι σαμπάνια μια φορά στο τόσο. Είμαι ο άνθρωπος που χορεύει συνέχεια στα πάρτι και όλοι νομίζουν ότι είναι μεθυσμένη, αλλά δεν ισχύει".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ