Follow us

Αεροσυνοδός καταθέτει αγωγή σε γνωστό Έλληνα πλαστικό χειρουργό | "Είναι παραμορφωμένη" (βίντεο)

" Η γυναίκα ουσιαστικά δεν έχει μύτη - Είναι παραμορφωμένη".

Πλαστικός Glomex

Μία συγκλονιστική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από το "Πρωινό" την Τρίτη 11 Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Τάσος Τεργιάκης, πριν από έναν περίπου χρόνο, μία 28χρονη Ελληνίδα αεροσυνοδός επισκέφθηκε έναν πολύ γνωστό (επίσης Έλληνα) πλαστικό χειρουργό, προκειμένου να διορθώσει κάποιες ατέλειες στα μάτια και τη μύτη της.

Ωστόσο, οι επεμβάσεις ήταν αποτυχημένες, με αποτέλεσμα η 28χρονη να απευθυνθεί σε ιατροδικαστή για να καταθέσει αγωγή σε βάρος του γιατρού. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος μίλησε στο "Πρωινό", ο πλαστικός χειρουργός της προκάλεσε μεγάλη ζημιά, καταστρέφοντας τη μύτη της.

Μεταξύ άλλων, είπε:

"Συνέβη πριν από έναν χρόνο περίπου. Πήγε να κάνει μια απλή επέμβαση ρινοπλαστικής. Της κατέστρεψε το ρινικό κόκκαλο. Η γυναίκα ουσιαστικά δεν έχει μύτη. Όπως το ακούτε. Λείανε υπερβολικά το ρινικό οστό, έχει καταστραφεί τελείως.

Επίσης χωρίς να έχει συνεννοηθεί με τον γιατρό, της έβαλε λίπος κάτω από τα μάτια, στους μαύρους κύκλους, με αποτέλεσμα και αυτό να αρχίσει να φεύγει μόνο του και να πέσει το ένα της μάτι τελείως. Η γυναίκα έχει πάει και στην Αμερική και σε άλλα μέρη και δε μπορεί να διορθωθεί το πρόσωπο.

Είναι παραμορφωμένη. Μιλάμε για ένα αποτέλεσμα πάρα πολύ περίεργο. Είναι ένας πολύ γνωστός πλαστικός Έλληνας χειρουργός και μιλάμε καθαρά για ένα ιατρικό λάθος".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ